7 dolog, amit egy erős nő sosem tesz egy férfiért

Ne hagyjuk, hogy eltiporják az önizalmunkat

A nők gyakran hajlamosak arra, hogy eljátszanak egy szerepet, mert azt gondolják, ezt várják tőlük. A legapróbb dolgok miatt is meghunyászkodhatnak a férfi előtt, elfeledve, hogy az egyenlőség fontos. Hogyan viselkedik egy erős nő?

Bár a helyzet sokat javult az elmúlt évtizedekhez képest, a nők jó része még mindig hajlamos elfeledni, hogy egyenrangú a férfival. Lebecsüli magát, figyelmen kívül hagyja, hogy senki sem lehet tökéletes és állandó bizonyítási kényszer hajtja.

Íme azok a dolgok, amit egy erős nő nem felejthet el a párkapcsolatában.

1.Egyediek vagyunk

Nem szabad elfelejteni, hogy mindenki egyedi és különleges, saját személyiséggel, amelynek megvannak a maga preferenciái és természetesen az is, amit nem kedvel. Ne hagyjuk, hogy összehasonlítgassanak minket mással. Ez csak leszívja az energiánkat.

Foto123rf.com

2.Nem lehetünk tökéletesek

Egy erős nő nem akar tökéletes lenni. Sokan egyszerűen nagy elvárásokat támasztanak magukkal szemben, így a legkisebb hibáik is óriási problémát okoznak. Ne feledjük, hogy emberek vagyunk és mint ilyen, esendők.

3.A sebezhetőség nem gyengeség

Ha sebezhetőek és érzelmesek vagyunk, az nem jelenti, hogy egyúttal gyengék! Ne higgyünk ebben az elméletben. Az érzelmek az erősségeink, a sebezhetőség pedig segít abban, hogy kapcsolataink egészségesebbek és boldogabbak legyenek.

A játszma fogalma lassacskán nálunk is bekerül a közgondolkodásba. De ahogyan a többi egyszerű kifejezést, a játszmát is ezerféle értelemben használják.

Az Áldozat – Ez a nők legkedvesebb párkapcsolati játszmája

4.Ne hagyjuk, hogy a férfi kétségei lehúzzanak

Az önbizalomhiány hiba, mert gátolja a céljaink elérését. Ha elkezdünk hinni abban a kételkedésben, amit a férfi mondogat nekünk, az önbizalmunk lecsökken és már nem fogunk hinni magunkban. Általában az ő gondolkodását homályosítja el a problémája – vagy egója -, nem a miénkkel van baj. Egy erős nő nem hagyja, hogy eltiporják az önbecsülését.

Fotó: 123rf.com

5.Fogadjuk el a kihívásokat

Ha egy hölgy jó a munkájában, számos férfi igyekszik nagyobb és keményebb kihívást állítani elé. Erős nőként ezt ne kerüljük el, hajtsuk végre, hiszen megvan hozzá a bátorságunk, bármit elérhetünk, ha hiszünk benne.

6.Miféle szabályok?

Senki sem állít fel szabályokat arra vonatkozóan, hogyan kellene viselkedni, élni. Egyes szabályokat olyan férfiak hoznak meg, akik nem akarják, hogy a nők felülkerekedjenek rajtuk. Ne engedjük, hogy a nemi normák uralják az életmódunkat. Egyszerűen csak elfojtják a növekedésünket.

7.Csendben maradni

Soha ne maradjunk csendben, ha bántalmazás ér bennünket! Egy erős nő jelenti a hatóságoknak, mi történt. Nem szabad elfogadni az igazságtalanságot. Okosan vívjuk meg a csatáinkat. Álljunk ki magunkért, mert ha nem tesszük, gyengének fognak tartani.

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php