Harmadszor szült ikreket egy brit nő!

Harmadszor szült ikerpárt egy brit nő, amire az esély félmillió az egyhez! A 41 éves Karen Rodger és férje – a 44 esztendős Colin Rodger – majd’ kiugrott a bőréből örömében, hogy két lánykával gyarapodott csemetecsapatuk, ugyanis nem tudták előzőleg, hogy milyen nemű lesz az újabb duó. Eddig csak fiaik születtek, két ikerpár. Utóbbiak már 14 és 12 évesek.

A lányok egy glasgow-i kórházban jöttek a világra. Nem egypetéjűek, a kisebbik szorosan nővére nyomában járt, mindössze két perccel fiatalabb nála. Mindketten egészségesek, súlyuk is megfelelő: két és fél kiló körüliek. A szülés még múlt szerdán volt, immár otthon vannak szüleikkel és négy fivérükkel.

Amikor a feleség terhessége elején megtudta, hogy ismét ikreket vár, azonnal telefonüzenetet írt férjének, aki viszont nem hitt neki, és visszaírta, hogy ,,Nem vicces!”.

A párnak bőven van gyakorlata ikrek ellátásában és nevelésében,  – egyetlen gyermekkel hozzájuk nem is fárasztja magát a ,,gólya” -, de azért az, hogy hatról nem hét, hanem nyolctagúra bővült a család, okoz némi intéznivalót, így például hétszemélyes autójukat a második lánykával éppen ,,kinőtték” – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.