Vigyázz, ezek a szex praktikák rosszul is elsülhetnek!

Biztos te is sokszor olvastad, hallottad már, mennyire fontos, hogy rendszeresen megújítsuk a szexuális életünket. Erre különféle praktikák állnak a rendelkezésünkre, de nem mindegy, éppen melyikkel rukkolsz elő. Egy rosszul megválasztott lehetőség nem csak fájdalmas végkimenetelű lehet, hanem akár a barátodat is megbánthatod vele.

Szexuális segédeszközök használata

A különféle szexuális segédeszközök, kiegészítők kézenfekvő és tulajdonképpen remek választásnak bizonyulnak a hálószobai életetek felpezsdítésére. Manapság gyakorlatilag mindenki megtalálja azt, ami valóban megmozgatja a fantáziáját, és ami igazán testhezálló a magánéletéhez. Emellett, mivel a választék hatalmas, akár sorra is vehetitek a segédeszközöket, így mindig új színt vihettek a szexuális életetekbe.

Akkor mi itt a probléma? Az, hogy sok férfi egyfajta vetélytársként tekint a vibrátorokra, akkor is, ha ez nem feltétlenül tudatosodik benne először. Ha nagyon váratlanul, a semmiből rukkolsz elő egy ilyen segédeszközzel, akkor azt fogja gondolni, hogy nem nyújt eleget az ágyban. Ez különösen igaz akkor, ha jóval nagyobb darabot választasz, mint az a méret, amivel őt megáldotta a sors. Kézenfekvő az is, hogy a legtöbb vibrátor gyorsabban eljuttat a csúcsra, mint egy hús-vér férfi – ezt sokan szintén úgy értékelik, hogy versenyezniük kell a segédeszközzel, amiből aztán könnyen lehet sértődés.

Akkor hogyan vesd be?

Az a legjobb, ha puhatolózol a témát illetően, esetleg közösen megnéztek egy felnőtt filmet, amiben ilyen eszköz is szerepel, és feldobod, hogy ez a te fantáziádat szintén megmozgatta. Készülj mindenképpen „magyarázattal”, amiben közlöd, hogy szó sincs arról, a párod nem nyújt eleget az ágyban! Csupán érdekel ez a lehetőség, és szívesen kipróbálnád, mert szerinted fontos, hogy a mostani színvonalat sokáig fenn tudjátok tartani – esetleg még tovább fokozni.

szex, szerepjáték

Fotó: 123rf.com

Ha a barátod hajlik a lehetőségre, akkor szerencsés, ha együtt választjátok ki az eszközt, ezzel is belevonod őt egy szexi játékba, és nem fogja azt érezni, hogy kész tényekkel szembesítetted. Válogatás közben dicsérd az ő férfiasságát is, és ahogy azt korábban írtuk, maradj a kisebb méretű segédeszközöknél, semmiképpen se érezze azt, hogy egyfajta versenyhelyzetbe kerül a fantáziád miatt. Persze nem minden férfi visszakozik a vibrátoroktól, segédeszközöktől, de amíg nem vagy biztos a véleményében, érdemes óvatosan tapogatóznod.

Az a bizonyos hátsó bejárat

Vannak olyanok, akik életében az anális szex a hétköznapok része, mások csak fantáziálnak róla, megint mások pedig egyenesen visszataszítónak tartják. Emiatt aztán itt is az első lépés, hogy egyeztessétek érveiteket és ellenérveiteket, hiszen a szexben mindent lehet, amire mindketten nyitottak vagytok. Általában azért nem a férfiak azok, akik ettől viszolyognak, bár tény, hogy sokukat hidegen hagyja a hátsó bejárat. Ebben az esetben szerencsére nem kell olyasmit mérlegelni, mint a segédeszközöket illetően, ám az anális szex sem úgy zajlik a valóságban, ahogy a pornófilmeken.

Utóbbiakon a legtöbbször semmi nyoma nincs az előkészületeknek, holott azok nem csupán a hálószobában, hanem már a fürdőben megkezdődnek. Annak érdekében ugyanis, hogy mindkettőtöknek élvezetesen legyen egy ilyen együttlét, a higiénia az alapvető szabály. Ellenkező esetben élvezetek helyett sokkal inkább kínos helyzetekkel nézhettek szembe.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Banántól a súrolókeféig – szexjátékot házilag!

Forrás: Napidoktor.hu