Tudtad? – 9 érdekes tény a szexről

Két korábbi cikkünkben már felsoroltunk összesen 18 pikáns információt – de még mindig van néhány raktáron! Ha a fanszőrparóka és a női szexrekorder teljesítményének megismerése után is nyitott vagy az érdekességekre, hát íme.

Csillapítja a fájdalmat

Ismerős az a kifogás, hogy „fáj a fejem, ne most, drágám?” Akkor jól figyelj: a női orgazmus során endorfin, köznyelvi megnevezéssel boldogsághormon termelődik a szervezetben, amely természetes úton mérhetően csillapítja a fájdalomérzetet. Ugye, mennyivel kellemesebb, mint a tabletta?

A legtöbb baba

Fjodor Vasziljev név szerint sosem említett felesége élete során összesen 69 gyermeknek adott életet a XVIII. században. Tizenhat kettős, hét hármas, és négy négyesiker-terhessége volt. A kor statisztikáinak ellentmondva 67 csecsemő megélte a felnőttkort – számol be a Bien.

A legszexibb szakma

A brit Glamour magazin felmérése alapján az olvasók háromnegyede szokott arról fantáziálni, milyen szexi lenne, ha párjuk tűzoltó-egyenruhába öltözne. Úgy tűnik, az uniformis különös hatással van a gyengébb nemre, mert a rendőrszerelés is előkelő helyen végzett.

szex, orgazmus

Igazságtalan orgazmus

A férfiak háromnegyede, míg a nők 29%-a jut el mindig a csúcsra behatolás útján. Erre mondják, hogy nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel. A csajok statisztikájában egyébként nincs benne a csikló izgatásával elért élvezet, és persze az orális szex sem.

Monogám csajok

Szintén egy női magazinos felmérés útján derült ki, hogy a brit hölgyek 75%-a inkább szexelne ugyanazzal a férfival egy egész életen át, mint százzal. Igen, a maradék 25% mind a százat választotta, tehát közöttünk is akadnak kalandvágyóak!

Casanova titka

Giacomo Girolamo Casanova velencei kalandor írásai alapján több mint száz nővel létesített szexuális kapcsolatot. A XVIII. század hódítója külsőre egyáltalán nem volt jó pasi, ezért kortársai valamilyen titokra gyanakodtak a teljesítményével kapcsolatban. Egyesek szerint hipnotizálta, míg mások úgy vélték, egyszerűen elkábította „áldozatait”.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Szex – Lehet, hogy ezekről az izgató tényekről nem is hallottál

Forrás: Napidoktor.hu