Tényleg a méret a lényeg?

A hímvessző a férfiak számára nem csak egyszerűen a nemi szervet jelenti, hanem sokkal többet annál: a férfiasságuk, férfias erejük szimbólumát. Nem csoda tehát, hogy sokat foglalkoznak a méretével is. Neked a méret a lényeg, vagy a játékosság?

Pénisz típusok

A hímvesszőnek két típusa ismert. Az egyik a vérpénisz, ami izgatottság nélkül kicsi, de erekció során egészen termetes lesz. A másik a húspénisz, mely már nyugvó állapotban is egészen nagy és az erekció során csak kis mértékben növekszik meg. Izgalmi állapotban mindkettő ugyanolyan hosszú lesz, úgyhogy ne első ránézésre ítélj!

A pénisz hossza

A hímvessző méretei igen változatosak, függetlenek a testalkattól, tehát egy magas, nagydarab férfinak is lehet kis pénisze, illetve egy alacsony férfinak nagy. A pénisz átlagos nagysága, 10-23 centiméter között változik. A legtöbb férfi 14-17 centiméter közötti adottságokkal rendelkezik, a 10 centiméter alatti és a 22 centiméter feletti méretek viszonylag ritkán fordulnak elő.

Ha párod átlagon aluli méretekkel rendelkezik, akkor se keseredjetek el! Megfelelő pózok kiválasztásával, fantáziával, meghitt és élvezetes együttléteket lehet átélni! Párod használja bátran ujjait, nyelvét, ha ügyes, így is fantasztikus orgazmushoz tud juttatni téged.

Tudományos alapokon

A Groningen University Hospital által elvégzett kutatásából, amelyben 375 nőt kérdeztek meg, az alábbiakra derült fény:

  • A nőket nem érdekli a férfi pénisz mérete, ha a férfi esélyes egy komoly kapcsolatra.
  • A vastag pénisszel rendelkező férfiak, a második helyen szerepelnek a nők kedvencei között.
  • Minél érdekesebb egy férfi karaktere, annál kevésbé érdekli a nőket annak mérete.
  • Véleményük szerint, egy kis pénisz 10 és 15 cm között van.
  • A legtöbb nő nem beszél a férfiakkal a méretükről.
  • A nők inkább a kevésbé szebb férfiakat választják, ha annak mérete nagyobb.
  • Egy magabiztos, de kis mérettel rendelkező férfi mindig vonzóbb, mint egy nagy pénisszel rendelkező, de gátlásos, bizalmatlan pasi.
  • Amikor a kalandokról van szó, a nőket nem érdekli a pénisz nagysága.
  • Egy komoly, hosszas kapcsolatban is elfelejtődik a méret. Ha a nő valóban szereti partnerét, akkor nem annak méretén akad fel, inkább arra törekedik, hogy megfűszerezze szexuális életét.

Igazi óriás!

Az eddig mért legnagyobb pénisz, 34, 3 centiméter hosszú volt, átmérője 15.9 centiméter. Az amerikai Dr. Robert L. Dickinson az 1900-as évek elején dokumentálta és fotókkal is igazolta. Más szexuál kutatók is beszámoltak arról, hogy kutatásaik során találkoztak 23-30.5 cm közötti pénisz hosszal is. Nos, Uraim, az tény, hogy a nőknek számít a méret, de nem elég egy méretes szerszám, a technikájuknak is profinak kell lenni!

A pénisz a korral változik – Mi történik és mikor?

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.