Te melyik állati Triumph fehérneműben lennél a legvonzóbb? (x)

Légy a Triumph alakformáló birodalmának királynője és nézd meg, melyik állat formája ihlette fehérnemű illik a testalkatodhoz!

A szurikáta

A dél-afrikai ragadozóhoz hasonló leányzók ott gömbölyűek, ahol kell. A karcsú termetükhöz leginkább a Triumph My V körmerevítős push up melltartója és a Smooth Sensation hipster-string fazonú alsója illik. A pajkos pöttöm népségnek ajánlott fehérnemű kellőképpen kiemeli a hölgyek alakját.

SmoothSen_HIPSTR_102

Sztáralak: Kylie Minogue, énekesnő

Jelmondatuk: Kicsi a bors, de formás!

A gazella

Az arab kultúrában a gazellák voltak a kecsesség és szépség megtestesítői, a nőket gazellákhoz hasonlítani rendkívüli bóknak számított és számít ma is. A gazella testalkatú magas, vékony hölgyek csáberejét a Triumph Lace Sensation body ruhája / egyrészese emeli ki leginkább.

LaceSen_BODR_102

Sztáralak: Elle Macpherson, topmodell

Jelmondatuk: Magasan feletted állok picim!

A panda

Az gömbölydeden érzéki hölgyek alakja a nőiesség megtestesítője. Vonzó idomaikhoz a Triumph Lace Sensation körmerevítős melltartója tai fazonú alsóval passzol a legjobban. Elragadó mosolyuknak és formás testalkatuknak minden férfi csodájára jár.

LaceSen_WHP_TAI_101

Sztáralak: Gabourey Sidibe, színésznő

Jelmondata: A hódító hadjáratokat mindig a nehézbombázók nyerik!

A gepárd

A gepárd típusú hölgyek megjelenésükkel minden tekintetet magukra vonzanak. Az állatvilágban a gepárd hihetetlen gyorsaságának köszönhetően ejti el áldozatát, ahogy a gepárdlányok is vadászataikon hamar a figyelem középpontjába kerülnek, így könnyedén becserkészhetik kiszemeltjeiket. Alakjukhoz a Triumph Retro Sensation body ruhája / egyrészese ajánlott.

RetroSen_BODR_102

Sztáralak: Agyness Deyn, modell

Jelmondata: Mint a villám!

A zsiráf

A legmagasabb és leghosszabb nyakú szárazföldi élőlényről elnevezett női testalkat tulajdonosai, a zsiráf típusú hölgyek testére a domborulatok kevésbé jellemzőek. Feszes és karcsú alakjukon a Triumph Curves Forever push up melltartója a Triumph Smooth Sensation magasított derekú alsójával áll jól.

SmoothSen_HWPAN_103

Sztáralak: Cameron Diaz, színésznő

Jelmondata: Ki mondja, hogy nem a méret a lényeg?

A nőstény oroszlán

Az oroszlánok igazi fajsúlyos nagymacskák. Alakjuk leginkább a mézédes körtéhez hasonlít. Mielőtt becserkészik áldozatukat érdemes a Triumph Lace Sensation körmerevítős melltartóját és hosszított szárú alsóját magukra ölteniük.

LaceSen_W_PANL_101

Sztáralak: Shakira, énekesnő

Jelmondata: Az oroszlán is vadmacska, csak egy kicsit nagyobbacska!

Forrás: