Te bevállalnád? Nekik bejön a meztelen randi!

A magyar nők negyedénél egyáltalán nincs kizárva a meztelen randi, de főleg a férfiakat érdekli a téma – derül ki a Viasat3 legújabb online-felméréséből. A megkérdezett férfiak 37%-a azt állítja, hogy már az első randin levetkőzött a párja előtt, míg a hölgyek jóval erkölcsösebbek, 51%-uk csak a negyedik találkozón dobta le a textilt.

Az eredmények szerint egyértelműen a pasik a bevállalósak, hiszen 70 százalékuk szívese, milyen a meztelen randi. Míg a nőknél ez az arány csupán 24,5 %. Úgy tűnik a csajok szívesebben ismerkednek ruhában, amelyeket csak később dobnának le.

meztelen randi

Hogy mikor pontosan? Az eredmények egybevetésével kiderül: a magyarok többsége a negyedik randi után vetkőzik. Persze a felmérés arra is rávilágít, hogy a nők jóval kevésbé elégedettebbek a testükkel, 14 százalékuk kimondottan retteg a pillanattól, hogy pucérkodnia kell.

Érdekesség, hogy férfiak az első randi előtt leginkább attól félnek, hogy nem lesznek elég szórakoztatóak, míg a nők inkább attól tartanak, hogy a külsejüket nem találja elég vonzónak a partner.

meztelen randi2

Jó hír, hogy a felmérésben résztvevők többsége nem csalódott még a másikban, miután látta ruhátlanul. Sőt, nyolcvanöt százalékukkal nem fordult még elő, hogy bárkit faképnél hagyott volna, miután meglátta feltárult előtte a pőre valóság. Azonban, hogy valójában hogyan reagálnak a meztelenségre a párok, az Ádám keresi Évát kitakaratlan részeiben, minden hétfőn este 10-től a VIASAT3 műsorán kiderül.

Forrás: https://napidoktor.hu/index