Szex – A vércsoport megmutatja, milyen vagy az ágyban

A vércsoport meghatározhatja a hozzánk illő diétát, vallhat a temperamentumunkról és nem utolsó sorban a szexuális szokásainkról is. Lássuk, hogy ez utóbbival kapcsolatban mit árul el rólunk a vércsoportunk típusa!

„A” vércsoport

Az „A” vércsoport a 0-ás után a leggyakoribb vércsoportfajta, a lakosság viszonylag nagy része ebbe a csoportba tartozik. Ezek az emberek az ágyban általában könnyen elengedik magukat, képesek megújulni és gyakran lepik meg a másikat valami újdonsággal. Kreatív és aktív szeretők, partnerüket is ilyen alapokon választják – azámol be a Bien.

„B” vércsoport

A „B” vércsoportba tartozó egyének visszafogottabbak és szolidabbak, mint más vércsoportú társaik. A szex érdekli őket, de amikor ennek a gyakorlatba való átültetéséről van szó, akkor néha nem tudják kellőképpen elengedni magukat. Nem kezdeményeznek, viszont ez nem jelenti azt, hogy nem értékelik és élvezik a szexuális együttléteket, különösen azok intimitását.

szex, kapcsolat

„AB” vércsoport

Az „AB” vércsoportú emberekre a kettősség a szexuális életükben is jellemző lehet. Általában sokat foglalkoztatja őket a szex, vadabbnál vadabb jeleneteket képzelnek el maguknak, de néha ezek megvalósítását megakadályozza valami. Ez a valami lehet önbizalom probléma vagy a dolgok túlbonyolítására való hajlam is.

„0” vércsoport

A híresen jó szeretők a nullás vércsoportból kerülnek ki. Sokan vannak, és szinte mindannyian temperamentumos, kreatív és az újdonságokra nyitott személyek – legyen az egy új szeretkezési forma vagy akár egy új partner. Az ebbe a vércsoportba tartozók elkápráztatják partnerüket, akiből így a legjobbat hozzák ki!

Olvasd el ezt is!

Mennyi az annyi – Elegendő a szex a párkapcsolatodban?

Forrás: Napidoktor.hu