Romantika a köbön: flashmob lánykérés az örök szerelem napján

Az év 8. hónapjának 8. napja legyen az örök szerelemé. Ezért ezen a napon az Andrássy út egy napra mini Las Vegassá változik, ahol bárki számára egyszerű lehet a házasságkötés egy rövid szertartás keretében.

Természetesen a rövid házassági szertartás nem hivatalos – bár akár az is lehetne. A szervező szeretné elérni, hogy az évnek ezen a napján egy pár órásra rövidített regisztráció után hivatalos házasságot lehessen kötni náluk, mint Las Vegasban. Ennek érdekében már érdeklődtek a polgármesteri hivatalban és kérelem benyújtását tervezik.

„Ma jóval a házasságkötés előtt be kell menni az anyakönyvvezetőhöz és be kell jelentkezni, azonban ettől a jegyző indokolt esetben eltérhet. Úgy gondoljuk, hogy a szerelem elég indok erre. Szeretnénk ha minden évben egy napon, augusztus 8-án olyan könnyű lehessen a házasságkötés, mint Las Vegasban. Bízom benne, hogy a kezdeményezéshez mások is csatlakozni fognak” – mondta Blaner Attila, az Ékszerpalota ügyvezetője.

Addig is, most augusztus 8-án két féle házassági szertartás közül választhatnak a párok, hogy keresztény vagy hindu pap áldja meg a szerelmüket.

hazassagkotes

Az Andrássy út legromantikusabb lánykérése

A nap programjának részeként este 8 óra 8 perckor egy fiatalember nyilvánosan megkéri a mit sem sejtő szerelme kezét egy meglepetés flashmob lánykérés keretében. A gyanútlan menyasszonyt egy sétára csalja az Andrássy útra, majd amikor az Ékszerpalota elé érnek, a járókelők egyszerre tánckarrá változnak, a fiú térdre ereszkedik és megkéri a szerelme kezét.

„Szeretnénk hagyományt teremteni a rendezvénnyel. Bízom benne, hogy később egyre többen csatlakoznak majd a kezdeményezéshez és országszerte megünnepelik augusztus 8-án az Örök Szerelem Napját – mondta Blaner Attila.

Program

8:00 – 20:00 Házassági szertartás
8:00- 20:00 Egész nap lánykérési tanácsadás a leszelafelesegem.hu jóvoltából
18:00-19:00 Körmendy-Szomoru Kata menyasszony stylist előadása
20:08-20:15 Flashmob lánykérés a Meglepkek.hu szervezésében
Helyszín: Ékszerpalota – Budapest, Andrássy út 43.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.