Próbáltad már kocsiban?

Még a legszégyenlősebb pároknak is érdemes olykor a hálószobájukon kívül próbálkozniuk, hogy ismét magával ragadja őket az újdonság varázsa!

Szerencsére sokan elégedettek a szexuális életükkel, és folyamatosan próbálkoznak azzal, hogy mivel tehetnék a megszokottól eltérővé légyottjaikat. Ugyanakkor, az ötletek tárháza sem kifogyhatatlan.

Hosszú távon a berögzült mozdulatok és pozitúrák óhatatlanul elnyomják a mindent elsöprő szenvedélyességet, miközben akadnak titkolt vágyak, melyek továbbra is csak álmok maradnak. Mit tehetünk ez ellen? A válasz egyszerű: érdemes a helyszínen változtatni!

Az autós szex előnyei

Igaz, hogy a hosszú autókázás fárasztó és egyhangú, mégis van benne valami bizsergető, valami intim, ahogy ketten ültök egymás mellett, s robogtok az ismeretlen felé, ráadásul a sofőrt semmi sem tarthatja jobban éberen és ébren, ha a megállókban szexuális élménnyel töltődhet fel.

A koffeines italok vásárlása és fogyasztása helyett, az orgazmus egyértelműen felvillanyozza, fokozza a vérkeringését, valamint az adrenalin termelődését. Vagyis természetes módon enyhíti a fáradtságot, s utána sokkal gördülékenyebben múlnak a kilométerek.

shutterstock_13001892

Válasszatok megfelelő zenét, melyet mindketten szerettek, s amely kellően felcsigázza érzelmeiteket, vágyaitokat! Természetesen ne feledkezzetek meg arról, hogy a pihenőhelyeken másoknak is eszébe jut megállni, s ezt tartsátok is tiszteletben!

Ugyanakkor a titokzatosság, a ,,lebukás veszélye”, csak még jobban ösztönözhet a szenvedélyességre, az odaadásra. Menet közben az ,,anyós ülésről”, a kilátás akadályozása nélkül, a jól irányzott érintések és simogatások, az előjáték felfokozó hatásával bírhatnak, s ha nem vonják el a figyelmet, szintén csodákra képesek!

Ha kellően kéjmámoros hangulatba kerültök, az első adandó lehetőségnél húzódjatok félre egy pihenőhely félreeső zugában! Bár az autó nem a legkényelmesebb lehetőség a különféle pozitúrák kipróbálására, mégis az első üléseken szerét ejthetitek, az ölelkezésnek, a csókolózásnak és az orális szexnek, a hátsó ülésen pedig már ,,bármi" belefér!

Fontos! Sohasem szabad elvonni a sofőr figyelmét a vezetéstől! A hosszú távú vezetés a sofőrtől nagyfokú koncentráltságot igényel, így nem biztos, hogy a felemelő szexuális élmény kellően helyettesíti a szükséges pihenést!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.