Pár másodpercig tart az orgazmus? Így nyújtható az élvezet

Ha te is még több élvezetet akarsz a hálószobában, akkor jó helyen jársz: cikkünkben most eláruljuk, hogyan tarthat extrém sokáig az orgazmus!

A női orgazmus

Sok nő nincs tisztában vele, de orgazmusaink akár húsz másodpercig is eltarthatnak, míg a férfiaké alig tart tovább, mint három másodperc. Ezenkívül arra is képesek vagyunk, hogy egyetlen menet alatt többször is elélvezzünk. Amikor pedig egy nő szexuálisan elégedett és kielégített, fantasztikusan érzi magát. Szakértők szerint a tökéletes állapot eléréséhez a nőknek legalább heti három orgazmusra van szükségük, aminek számos előnye is van: stresszoldó hatással rendelkezik, és természetes fájdalomcsillapítóként is funkcionálhat. Azonban míg a férfiak szinte mindig elélveznek, a nőknek ez nem sikerül minden alkalommal – ha pedig mégis, csak rövid ideig tart. A következő oldalon azonban megosztjuk a szakértők tippjeit arra vonatkozóan, hogy hogyan teheted tartósabbá és intenzívebbé orgazmusodat.

Ez történik a testeddel az orgazmus alatt

Izgalom hatására vér áramlik a nemi szervekbe, ezenkívül rengeteg idegvégződés található a medence, a fenék és a combok területén is: amikor pedig a csúcsra jutsz, a test 0,8 másodperces időközönként enyhíti a feszültséget ezekben a testrészekben a kellemes hullámok sorozatával. Egy nagy orgazmus akár 10-15 ilyen hullámból is állhat, míg egy kicsi körülbelül 3-5 darabból.

orgazmus

Mindeközben az agy teljes mértékben az érzékelésre összpontosít, egy megváltozott tudatállapotban. Nincs az orgazmushoz fogható más természetes stimuláció, ami ugyanilyen mértékben képes létrehozni ezt az intenzív koncentrációs szintet – az orgazmus során akár teljesen elveszíthetjük tudatosságunkat a minket körülvevő hangok és szagok iránt. Elmondható tehát, hogy ilyenkor agyunk teljesen kikapcsol, és semmi másra nem koncentrál, csak a jóleső hullámok sorozatára. Egy átlagos orgazmus pedig hat másodperctől egészen fél percig is tarthat. De hogyan érheted el te is? Lapozz a következő oldalra, és eláruljuk!

Így érd el a 20-30 másodpercet

Ha úgy gondolod, orgazmusod túl rövid ideig tart, próbáld ki azt a technikát, amely arról szól, hogy párod (vagy te saját magad) a végsőkig elhúzza izgatásodat, egészen a határig, ahol már érzed, hogy még egy mozdulat, és azonnal elélvezel – ennél a pontnál azonban meg kell állni, és nem szabad hagyni, hogy orgazmusod legyen.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Szex – Miért sírnak az emberek orgazmus után?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.