Női gyönyör – Ezeket a tényeket ideje lenne elfogadni

Rengeteg fura és a valóságtól távol álló információ kering a nőkről és az orgazmusukról az interneten, ezért úgy döntöttünk, most összegyűjtjük a 10 legfontosabb dolgot (az O Wow: Discovering Your Ultimate Orgasm c. könyv alapján). Ne hagyd magad megtéveszteni, amit most olvasni fogsz, mind-mind igaz rád is!

A orgazmusra törekedni kell!

Egy dolog minden orgazmusban közös, és ez nem más, mint a törekvés. Az orgazmus többek között arról is szól, hogy alaposan átgondoljuk a női test működését, tudatosan cselekszünk és félretesszük a már tudni vélt ismereteinket, gondolkodásmódot változtatunk. Az, hogy a férfi orgazmus hogyan működik, egyáltalán nem számít. Amikor a női orgazmusról van szó, akkor csak a nőt, azaz magunkat kell a középpontba helyezni – számol be a Bien.

Egy nő orgazmusa nem lehet alacsonyabb rendű egy férfiénál

A klitorisz nem egy elcsökevényesedett pénisz. A hüvelyi orgazmus – ami a sok sugallás és okok keresése után se biztos, hogy létezik – semmiképp se nevezhető egy “felnőtt” orgazmusnak, és a csiklói orgazmus sem gyerekes vagy éretlen. Az orgazmust el lehet érni a nők különféle testrészeinek stimulálásával, de a klitorisz az orgazmus központja. Elsősorban közvetlen, vagy közvetett stimulálásra reagál és ettől történik meg a csoda. Ez az igazság.

szex, álom

Fotó: 123rf.com

Az orgazmusnak nincs egy adott, helyes módja

A legtöbb nőt nem a behatolás segíti az orgazmushoz. Ez eshet jól, de önmagában nem lesz tőle orgazmusa a nőnek. Az egyetlen helyes módszer az elélvezéshez az, amitől te elélvezel. Ha ahhoz a csiklód simogatása kell akkor az, esetleg orális kényeztetés, akkor az az. Minden rendben van és minden teljesen jó.

Nincs olyan, hogy túl sokáig tart

Egy átlagos nőnek 20-30 percre van szüksége ahhoz, hogy orgazmusa legyen. Ez azonban ezernyi dologtól megváltozhat, például a ciklusodtól, a partneredtől, vagy egyszerűen attól, hogy milyen volt a napod. De mindig annyi időt vesz igénybe, amennyit, nem kell az órát nézni (kivéve ha nagyon sietős a dolog és rohannod kell). A partnerednek pedig illene élveznie bármit is csinál, és bármennyi ideig is tart, mivel ezzel örömöt okoz neked. Ha nem ez a helyzet, akkor ott már egészen más a probléma.

Bármilyen hang rendben van

Egy orgazmushoz hozzátartoznak a hangok. Lélegzések. Torokhangok. Sóhajtások. Nyögések. Kiáltások. Bármi, ami természetesen jön. Ha elfojtod ezeket a hangokat, ha megállsz, akkor az magának az élménynek is rosszat tesz, hiszen kizökkensz és már nem az élvezetre, hanem másra, történetesen a hangodra kezdesz figyelni. Illetve egy másikra is a fejedben, aki azt mondja: “Ne add ki ezt a hangot, olyan fura!”, vagy “Legyél csendben! Valaki meghallhatja.” Persze ez akkor érthető, ha valaki épp a közeletekben van. Akkor harapj a párnába!

szex, álom

Fotó: 123rf.com

Minden pozíció oké

Olyan ez mint mikor, az ősember vadászni indult. Elment, hogy találjon valamit. Neked is meg kell találni a pózt, hogy elmehess, s közben nem szabad azon aggódnod, hogy milyen fura pozíciókban vagy. Persze nehéz elengedni magad, de valójában nem kellene semmit sem szégyellni. Az a lényeg, hogy te vagy a partnered ott érintsen meg, ahol az neked jó. Ez az egyetlen, ami számít. Ismétlem: ez az egyetlen, ami számít. Felejtsd el, mit írnak a magazinok. Felejtsd el, hogy nézel ki. Mindent felejts el, kivéve azt, ami jólesik.

Minden vulva gyönyörű és egyedi

Minden test más. 8 ezer idegvégződés van a klitorisznál. Ez elképesztő, izgalmas csoda. Erre mindig emlékeztesd magad, ha épp elkezdenél aggódni azon, hogyan néz ki a vulvád. Bárhogy is nézzen ki, nincs azzal az ég egy adta világon semmi probléma. Csinálj, amit szükségesnek érzel és viseld büszkeséggel a nőiségedet. Ez az első és legfontosabb lépés ahhoz, hogy orgazmusod lehessen.

Bárhogy is mozgatod a tested, az rendben van

A rengeteg pornó és felnőttfilm sok teljesen életidegen szexjelenetekkel bombáz bennünket nap mint nap, és emiatt nagyon fura dolgokat gondolhatsz arról, hogyan néz ki a szex. De a helyzet az, hogy nincs rossz módszer és főleg nincs rossz mozdulat. Ez nem előadóművészet. Az, hogy hogy néz ki, teljesen lényegtelen.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Ezért nem szabad soha megjátszanod az orgazmust

Forrás: Napidoktor.hu