Mit lehet tudni a női ejakulációról? – videóval

Vajon a nők hány százaléka szokott spriccelni? Mostanság ez hatalmas divat, férfiak ezrei keresik a kulcsát, hogyan lehet spricceltetni a nőket. Régen a „G-pontot” állították be úgy, mintha az lenne az a mágikus pont, amitől gombnyomásra gyönyört élhetünk át, most meg a „squirtelést” tartják sokan a szexualitás csúcsának.

Polilili, az Ébredőszexualitás blog írója osztja meg gondolatait.

Volt már, hogy sikerrel jártam. Nem mintha nálam kimondottan cél lenne, hogy ejakuláljak, de azért örültem. Tulajdonképpen semmit sem vettem észre belőle, csak annyit, hogy a párom teli szájjal felnézett a puncimból, majd a hasamra ürítette a le nem nyelt folyadékot.

Bár nem volt célom, hogy spricceljek, de örültem. Izgalmasnak tartottam, ami a testemmel történt. Közben tisztán emlékszem egy történetre, amit egyszer hallottam. Egy idős hölgy emlékezett vissza arra, ahogy az első fiújával vadul csókolóztak a srác új kocsijában. Annyira belemerültek, hogy a lány ejakulált. Egyiküknek sem volt fogalma róla, mi ez, csak azt látták, hogy eláztatta a vadi új ülést, amitől a srác teljesen kiakadt. Ez az eset évtizedekre tönkrevágta a szexuális életét. (Ezek után mondja valaki, hogy nem fontos beszélni a szexről!)

Amikor ezt a történetet hallottam, én is akkor szereztem tudomást a női ejakulációról. Valószínűleg, ha ez előtte történik velem, én is azt hiszem, bepisiltem. Főleg, hogy ilyenkor egyesknél a pisilést kísérő kéjérzet is felbukkanhat.

Forrás: Napidoktor.hu


Egy válasz

  1. KB

    Első alkalommal, amikor együtt voltunk a párommal, hatalmas spricceléssel élvezett el. Magam is meglepődtem, mert eddig nem volt ilyen tapasztalatom. Ezután mindig egy plusz nájlon lepedőt is használtunk. De nekem is csodálatos volt.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.