A női ejakuláció

Sok férfi álmodozik róla, hogy párja olyan gyönyört éljen át, hogy az orgazmust ejakuláció is kísérje. Legtöbbjük mégis borzasztóan meglepődne, ha megtörténne!

Ma már mindannyian tudjuk: az ejakuláció nem csupán férfiúi kiváltság, s mi, nők is átélhetünk akkora gyönyört szex közben, hogy ezt ilyen típusú „kitörő lelkesedéssel” hozzuk a párunk tudomására. Igaz, a jelenség – stílusosan szólva – egy cseppet sem gyakori, de mindannyian képesek vagyunk erre, csak némi gyakorlásra van szükség hozzá, ha nem menne magától.

Az interneten számos videó kering, amiben megfigyelheted, hogyan is zajlik pontosan, azt azonban jó, ha tudod, hogy a pornófilmesek fantáziáját túlzottan is magával ragadta a jelenség, ezért sokszor szökőkúthoz hasonló kilövellésként ábrázolják, pedig a valóságban van, hogy ennél jóval visszafogottabban zajlik a dolog.

Mégis, mi ez?

A női ejakuláció során, az orgazmussal egy időben folyadék távozik a húgycsőből, a G-pont vagy a csikló erőteljes ingerlésének köszönhetően. Sokan – helytelenül – azt hiszik, hogy ilyenkor a nők egyszerűen bepisilnek az élvezettől, pedig nem erről van szó: legelőször a nyolcvanas évek elején vizsgálták meg a tudósok az ilyenkor kilövellt testnedv összetételét, és megállapították, hogy ez a folyadék állagát (és nem összetételét!) tekintve sokkal inkább a spermához hasonlít.

Az eddigi legátfogóbb vizsgálatra 2002-ben került sor, Emanuele Jannini, olasz endokrinológus laboratóriumában. Kiderítette, hogy bár a folyadék a húgycsövön keresztül éri el a külvilágot, nem a húgyhólyagból ered, hanem a vaginában található mirigyekből, amelyek a beteljesülés során ki is ürülnek.

Párosan, páratlanul…

Vannak nők, akik kizárólag egy partnerrel jutottak el az élvezet ilyen szintjéig, mások arról számoltak be, hogy csak maszturbálás közben képesek az ejakulációra, akkor sem mindig, és több éves „gyakorlás” után tapasztalták először.

Érdemes tehát felfedezőútra indulnod a saját testedet illetően, hogy kiderítsd, párosan vagy páratlanul megy-e könnyebben a dolog, bár akik átélték, azt mondják, semmihez sem fogható, intenzív érzés. Ha netán mégsem sikerülne, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy szexuális életed egyhangú és unalmas!

Gyakorlat teszi a mestert!

Érdemes próbálkozni, már csak azért is, mert izgalmas perceket szerezhet neked és kedvesednek is, ha arra törekedtek, hogy az eddiginél nagyobb élvezetben legyen részed. Nem kell azonban görcsösen akarni: ha nem sikerül elsőre, majd összejön másodszorra vagy ötvenedszerre!

A hasfal belső részén érdemes erőteljesen (de semmiképp sem durván!) stimulálni a G-pontot, valamint a csikló környékét, s amikor olyan érzésed támad, mintha pisilned kellene, az azt jelenti, hogy közeledsz! Szorítsd össze és ernyeszd el az intim izmaidat, mintha vissza akarnád tartani, majd ki akarnád engedni a vizeleted! Ha ügyes vagy, amikor a csúcsra érsz, az izmok elernyesztésével az ejakuláció is bekövetkezik!

Ió – ció – ejakuláció!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

 1. Jáger László

  Ez ami biztos
  Én biztosan nem tapasztalom meg fizikailag!!
  De azért semmi baj….
  Nekem is jutott valami….
  csak ennyi
  barátilag

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.