Mi a lovagló póz titka?

Ha a nő van felül… A póz, amiben a nő többszörös orgazmust élhet át!

Ez a pozitúra igazán gyakori minden pár szexuális életében, aminek az az oka, hogy mindkét fél számára sok örömet tud okozni, miközben nagyfokú intimitást engedélyez a szeretkezés közben. Ugyancsak növeli a lovagló póz népszerűségét, hogy a nők többszörös orgazmust élhetnek át.

Ha a nő diktálja a tempót…

A lovagló póz esetében a nő van felül, lábait fél-guggoló, vagy térdelő helyzetben tartva, párja ölén ülve. Karjai teljesen szabadok, de akár szeretője mellkasán is megtámaszkodhat. A férfi nyújtott-, vagy felhúzott lábakkal hanyatt fekszik, kezeivel viszont kreatív körutazásokat tehet partnere testén. Bár ebben a pózban elsősorban a nő diktálja a tempót, a férfi, kezeit párja fenekére, vagy derekára téve elősegítheti a mozgást, vagy tovább stimulálhatja a nő örömérzetét, mellének, vagy csiklójának izgatásával.

Előnyei

A párok kreativitása kitárulkozhat! A nő csípőjének mozgásával, és kezeit használva növelheti párja örömét, miközben a férfi szintén szabadon simogathatja partnerét. Az intimitást erősíti, hogy a párok szemtől szemben vannak, ezért még inkább képesek fókuszálni egymásra.

Hátrányai

Azoknál a pároknál, ahol a szexben a férfi szereti irányítani a mozgást, a lovagló póz kevésbé előnyös. Emellett a nő ülő helyzete miatt megnövekedett távolság, sokak számára nem a kreativitás lehetőségét teremti meg, helyette lecsökkenti a testi kontaktust, monotonná téve a szeretkezést.

Változatosság és játékosság

A lovagló póz része kell, hogy legyen a szexnek, bár főként a nőknek okoz nagy örömöt, miközben az irányítást is átvehetik. Ha a felsorolt hátrányok valóban jelentkeznek, érdemes gyorsabban pozitúrát váltani, vagy új mozdulatokat bevetve kényeztetni a másikat.

Forrás: https://napidoktor.hu/index