Létezik zöld szex?

Természetes védelem és természetvédelem szex közben! Ne csak magadat óvd, hanem a bolygót is!

Azok számára, akik a környezettel összhangban próbálnak élni és létezni, akiket átjár a zöld gondolkodás és fontos, hogy olyan partner legyen mellettük, aki ezekkel egyetért, körültekintőbben kell ismerkedniük. Nem kell megijedni, csupán nyitott szemmel járni, de leginkább eljárni azokra a programokra, amik minket érdekelnek.

Ha már megvan a partner és a zöld szíved egyre inkább vörösödik, amikor rá gondolsz, együtt tapasztalhatjátok meg az igazán természetes szexuális kalandokat. A zöld randizás és a természete erejével történő csábítás csak a biorengeteg apró szelete. Szexjátékok és ínycsiklandozó afrodiziákumok csakis környezetbarát módon.

Fotó: 123rf.com

Ha hagyjuk, hogy a zöld gondolkodás átjárja minden porcikánkat, akkor ne szabjunk neki gátakat akkor sem, ha a párunkkal töltjük az időt! Főként ne akkor, amikor a hálószobában, vagy akár a tiszta természetben huncutkodunk. Ezek után ne lepődjünk meg, hogy sokaknak a szerelem színe épp annyira a piros, mint a zöld. Kiderül, hogy a hálószoba légkörét nem csak a színek, de a szövetek is befolyásolják. A bambusz csúszós puhasága felkorbácsolja a szexuális energiáktól átszőtt levegőt, miközben bioszőlőt csipegettek, vagy teljesen természetes bort kortyolgattok. Számtalan variáció, amire itt csupán néhány ötletet inspiráló gondolatot találtok. Engedjétek szárnyalni a pajzán fantáziátokat!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.