Korfüggő szeximádat?

Szexológusok tanulmánya szerint a szexuális érzékenység szempontjából a nők a 35 éves koruk körül élik meg az aranykort.

Hajrá harmincasok!

Szexológusok tanulmányt készítettek, amely szerint a érzékenység szempontjából a nők a 35 éves koruk körül élik meg az “aranykort”, ebben az életkorban a legvalószínűbb ugyanis, hogy sikerül hüvelyi orgazmust átélniük még azoknak is, akik korábban nem részesültek még ebben az élményben.

A magyarázata mindennek elsősorban az, hogy a harmincas évek közepére már minden nő szerzett elegendő tapasztalatot a szexualitás világában, ismeri a saját testét, és jó esetben addigra megtanulta elfogadni és szeretni önmagát olyannak, amilyen.

szerelem

Ebben az életkorban a legtöbben már stabil partnerkapcsolattal rendelkeznek, ezért mindenképpen igen nagy a valószínűsége, hogy a társsal ismerik egymás legapróbb rezdülését is, tudják, kinek hol és mi nyújt igazi örömet. Nem szégyenkeznek már egymás előtt, meg mernek nyílni, ki merik mondani egymásnak igényeiket.

Természetesen rövidebb kapcsolatok is hozhatnak szenvedélyes pillanatokat az ágyban, de partnerünk ismerete, az iránta táplált érzelmek és a bizalom mindenképpen megnöveli a korábban sosem tapasztalt élmények átélésnek valószínűségét.

Forrás: https://napidoktor.hu/