Kényelmetlen szexhelyzetek?

Gyakran fordul elő, hogy a szőke herceg fehér lovon túlságosan extrém dolgokat csinál az ágyban, amit a nő gyomra már nem képes bevenni. Van megoldás!

Akadnak kellemetlen helyzetek a társas együttlétben, főleg amikor a lepedőakrobatikáról van szó. Szerencsére nincs megoldhatatlan probléma. Minden nő képes elérni azt, hogy az intim együttlétek se zavarba ejtők ne legyenek, se félelemmel ne töltsék el őket. Alant következik néhány kényelmetlen szituáció és tanács a kezelésre.

Korai magömlés – a legrettegettebb szókapcsolat a világon. Bár nem igazán a férfi hibája, de miért kéne a nőnek szenvednie tőle? Ha a srác a gyorstüzelő kategóriába tartozik, az nem csak a nő számára frusztráló, hanem képes teljesen lerombolni egy férfi önbizalmát egészen odáig, hogy távol tartja magától a szexet.

Vannak technikák, amikkel az orgazmus késleltethető, például, ha kicsit megszorítjuk a péniszt közvetlenül a makk alatt. Mivel részben pszichológiai problémáról beszélünk, a férfinek jól fog esni, hogy törődünk ezzel a problémával és idővel megnyugszik.

Előfordul, hogy az élvező férfi arca vagy hangja durvább, mint Hitchcock horrorfilmjei, és szex után a nőnek rémálmai vannak. Talán nem meglepő, hogy ennek ő többnyire nincs is tudatában.

Ha a nő nem akar nyíltan konfrontálódni, ez ügyben érdemes lehet egy huncut home-videó elkészítését javasolni, reménykedve, hogy feltűnik neki a probléma. Viszont a nőnek is érdemes előre felkészülni, mert nem biztos, hogy saját orgazmusának megnyilvánulása tetszeni fog.

A méret igenis lényeg. De egy “hatalmas” férfi néha akár fájdalmas lehet. A vagina alsó harmadában találhatóak az idegvégződések 90%-a, ezért a felső szakasz nem túl sok élvezet forrása. A nőnek ilyenkor bizony át kell vennie a vezető szerepet annak érdekében, hogy kitapasztalja, melyik pozitúra ad élvezetet fájdalom nélkül.

Nagy a különbség, ha valaki szeret kipróbálni ezt-azt, meg az „ami a csövön kifér” hozzáállás között, amibe például a szado-mazo is beletartozik. Ha a nő fél a korbácsoktól, bőr és latex cuccoktól vagy nem szereti kiköttetni magát, akkor komoly problémák lehetnek. Az ilyesmit mindig le kell tisztázni előre, hogy később még véletlenül se legyenek félreértések.

Nem csak a nők aggódnak a külsejük miatt, és a férfiak különösen akkor jönnek zavarba, ha éppen teljesíteniük kell. Sajnos ilyen esetekben mindent meg kell tenni, hogy a férfi el tudjon lazulni.Vannak olyan férfiak, akiket a szex közbeni csúnya beszéd indít be. De ezért egy nőnek sem kell pornókirálynővé válnia. Meg kell mondani őszintén, hogy a csúnya beszéd inkább lohasztja a vágyat, és ki kell találni valami más technikát, ami izgatja a férfit. Lehet ez például a szerepjáték. Viszont ha sikerül eredményesen áttéríteni egy másik ösvényre, annak a végén mindenképpen jutalom kell, hogy várja a férfit.

Lehet, hogy nem egy görög isten, de ha dicsérjük azokat a dolgokat, amiket szeretünk benne, az jó érzéssel tölti majd el. A nőnek fel kell fedeznie párja testét, hogy őszintén, a szemébe mondhassa bókjait. A szembekötősdi is jó módszer lehet arra, hogy levetkőzze a gátlásait.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.