Szado vagy mazo?

Üss még, üss! Ijesztő szavakként csengenek sokak fülében. Pedig, ha hiszed, ha nem, szereted

Előfordult már veled, hogy egyszerűen elvesztetted a fejed, ha párod erősen belemarkolt a fenekedbe? Na ha igen, akkor bizony te is szereted a kemény bánásmódot.

A 21. században talán már semmin sem lepődik meg az ember, gondolnánk. Vagy talán mégis? Igen, azon ha párunk szereti a szado mazot, vagyis a kemény és vad mozdulatokat, mocskos szavakat. Sokakban a szado és mazo szavak ellenérzést váltanak ki, pedig közelebb állnak hozzánk, mint gondolnánk.

Van, aki undorodik tőle, van, aki imádja. Ízlések és pofonok. Azaz receptorok. Ugyanis a fájdalmat és az élvezet érzékelő receptorok egymás mellett helyezkednek el egész testünkben és azonos idegpályákon futnak el az agyunkig.

Ezek az érzékelők egyszerre jeleznek, és az agy feladata eldönteni, hogy valami jó, vagy rossz a számára. Az agy a döntéskor felhasználja az egyénre jellemző egyéb tudását, azaz egyedi döntést hoz arról, hogy mi élvezetes és mi fájdalmas.

Van aki imádja, ha szex közben erőteljesen gyúrják, paskolják, esetleg elverik, míg más ezt teljesen elképzelhetetlennek tartja. Érdekes, hogy általában azok, akik ezt élvezik szex közben, általában nem kedvelik ezt az érzést, kizárólag akkor jönnek tőle lázba, ha szexuálisan fel vannak izgulva.

szex_katt15

Ha szereted az együttlét alatt, ha párod keményebben markolászik, vagy esetleg önkívületében vulgáris szavak hagyják el ajkait, akkor bizony jó úton haladtok a szado mazo felé. Amit persze nem kell eltúlozni, lehet finomabban is űzni.

Ha Te is szeretnéd, add párod tudtára egy egyenes mondattal. A jó kommunikáció hatékony lehet. Nem kell elsőre vadulni, elég ha a köntös madzagjával kötözitek ki egymást a bilincs helyett.

A különböző segédeszközök hasznosak lehetnek, nézzetek körbe mennyi mindent bevethettek! Fontos, hogy csakis akkor csináljátok, ha mindkettőtök élvezi!

Persze az egész nem a segédeszközökön múlik, hanem egy stabil párkapcsolaton, amiben nincs tabu, viszont annál több őszinteség és elfogadás van.

Forrás: