Káma szútra szex pozíciók – Szétnyíló bambusz-póz

Ha már minden „átlagos” szexpozíciót kipróbáltunk, érdemes elővenni a Káma szútrát! Ez az igen régi kézikönyv egész biztosan szolgálhat új tippekkel.

Hogy a szexpozíciók száma kimeríthetetlen, arra a Káma szútra a bizonyíték. Évszázadokkal ezelőtt is meríthettek belőle ötletet az emberek. Ez az ősi kézikönyv – mely nemcsak a szexpozíciókra, hanem magára az életformára nézve is adott tanácsokat – i.e. 400 és i.u.200 között jött létre, útmutatásul szolgálva azoknak, akik valóban a minőségi szeretkezést tartották szem előtt.

Ha kissé pirulva említjük is a Káma szútrát, vagy még sosem mertünk belenézni, érdemes belőle kölcsönözni néhány ötletet!

Fotó: 123rf.com

A Káma szútra szex pozitúra-kínálat igen széles – megtalálják közöttük a kedvenceket azok, akik az egyszerűbb pózokat részesítik előnyben és azok is, akik szeretnek kísérletezni és a nehezebbeket is bevállalják. Tény, hogy bizonyos szexpózokhoz szükségeltetik némi ügyesség: edzettség, egyensúlyérzék, néha akrobatikus képességek sem ártanak.

Van azonban, amikor elég csak egy kicsit hajlékonyabbnak lenni. Ilyen a „szétnyíló bambusz pozíció” is, amelyben nem árt, ha a nő könnyedén magasra tudja emelni a lábát, ez nem okoz neki különösebb erőfeszítést.

Szétnyíló bambusz póz

Egy olyan szexpozícióról van szó, amikor a szerepek felcserélődnek. Általában a nő van felül hasonló pozícióban, ám ennél a pozitúránál a férfi lép a helyébe.

A nő a hátán fekszik, egyik lábát megemeli és elhelyezi a férfi vállán. A férfi szétveti a lábát, térdelve hatol be a hüvelybe, egyik kezével tartja a nő magasra emelt lábát, a másik kezét viszont a nő földön fekvő lábára támaszthatja. Ezzel önmagát is kitámasztja egy kicsit.

A nő mindkét keze szabad, ami korlátlan lehetőséget nyújt számára: a csikló elérésével önmagát kényeztetheti, simogathatja a melleit, vagy akár a péniszt is cirógathatja olykor „munka közben”.

Káma szútra szex pozíciók – A majom póz

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.