Így élheted át a gyönyört – Ez a hüvelyi orgazmus receptje

A hüvelyi orgazmus elérése sokak számára nehéz, azonban vannak olyan technikák és trükkök, amelyek segíthetnek, hogy átéld a gyönyört.

Tippek a hüvelyi orgazmus eléréséhez

A szexterapeutáknak rengetegszer teszik fel a nők azt a kérdést, hogy hogyan tudják elérni, hogy hüvelyi orgazmusuk legyen. Fontos tisztázni, hogy nem minden nőnek van orgazmusa, azonban természetesen az is lehetséges, hogy nem megfelelően próbálod elérni azt. Most mutatunk néhány tippet, amelyek jobb szexhez vezetnek – számol be a Femcafe

Íme néhány lépés, amely segíthet, hogy átéld a gyönyört

Ismerd meg a hüvely legérzékenyebb pontjait! Ez pedig a G-pontod, a méhnyakad és az A-pontod lenne. Bizony, a G-pont létezik, de nem lehet tudni pontosan, hogy mi az, csak annyit, hogy egy terület a hüvely falán, amelynek a stimulálása jó érzéssel tölti el a nőket. A méhnyak a méh legalsó része. Az A-pont, más néven anterior fornix kicsivel a G-pont felett helyezkedik el.

A megfelelő stimuláció

Spoiler: a gyors, vad szex nem feltétlenül az. Ehelyett lassú, egyenletes nyomásra van szükséged. Előfordulhat, hogy partnered ujjai vagy egy vibrátor váltja ki benned a gyönyört.

Szakíts rá elég időt

Bizony, akár 40 percbe is telhet, amíg teljesen felizgulsz. Hagyjatok időt az előjátékra, és miután megtaláltad azt a pozíciót és a stimuláció erősségét, amelyet a legjobban élvezel, akkor folytassátok az öröm növelése érdekében.

A belső béke az egyik legfontosabb tényező

Sajnos rengeteg stressz ér minket az életünk során. Fizikailag ez azt jelenti, hogy feszesen tartjuk a medencefenéki izmokat, ezáltal pedig fájdalmas lehet a behatolás. Ha ez a helyzet fennáll, akkor érdemes egy fizioterapeutát felkeresni.

Erősítsd meg az agy és a hüvely kapcsolatát!

A csiklóstimulációból eredő orgazmust gyakran könnyebb átélni. Viszont fontos, hogy az agyunk is kapcsolatba lépjen a hüvelyünkkel, hiszen az is örömforrás lehet az aktus során. Próbáld meg növelni a maszturbálás gyakoriságát belső stimuláció segítségével, és kevesebbet játssz a csiklóddal, vagy egyáltalán ne érj hozzá. Van, aki néhány nappal a közösülés előtt nem használt vibrátort és ezt követően tapasztalt hüvelyi orgazmust. Eközben mások, a csiklóorgazmust vonják meg maguktól, hogy hüvelyi orgazmusban lehessen részük.

Egyes szexpózok segíthetnek

A legjobb pozíciók ezeknek a pontoknak az eléréséhez: kutyapóz, kanál-póz vagy a fordított cowgirl bármilyen változata.

Fontos a körítés is

A legjobb eredményeket akkor érheted el, ha ezeket a technikákat a megfelelő környezetben és emberrel próbálod. A legtöbb ember számára ez az alacsony stresszt, a bizalmat és a szeretetet jelenti.

Légy türelmes!

Időbe és (sok) türelembe kerülhet, hogy elérd a hüvelyi orgazmust, ráadásul sajnos vannak olyan nők, akiknek még így sem sikerül. Ebben az esetben sem szabad magadat hibáztatnod, hiszen nem te tehetsz róla, és nincs veled attól még semmi probléma.

Olvasd el ezt is!

4 mítosz a női orgazmusról

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.