Hódítás alsó fokon

Sokféle praktika közül válogathatunk, ha meg akarjuk hódítani kiszemeltünk szívét, azonban annak is számos módja van, hogyan riasszuk el örökre.

Olykor előfordul, hogy túlzásba visszük a hódítóhadjáratot, esetleg nem látjuk a fától az erdőt (magyarán nem vesszük észre, hogy rossz ajtón kopogtatunk), mégis minden eszközt bevetünk a siker érdekében.

Hihetetlennek tűnik, de bizony vannak nők, akik egészen extrém ? már-már humor kategóriába tartozó –  eszközöket hívnak segítségül a fényes győzelem érdekében. Csak sajnos a fényes győzelem szinte kivétel nélkül elmarad.

Az egyik mókás praktika, amely valószínűleg egy a ?valóságtól kissé elrugaszkodott agy szüleménye? lehet, a woodoo mágia, azaz woodoo-baba készítése a célzott úriember mintájára. A pontos rituáléra most hely szűkében inkább nem térnék ki, a lényeg, hogy tökéletesen fölösleges varázsigéket kiáltanunk egy gombokból-rongyokból-madzagból összetákolt babára. Ne higgyünk el mindent a tinifilmeknek.5910Szintén kabaréműsorba illő megoldás a bájitalkeverés. Kérem fékezzük a röhögőgörcsöt, ez bizonyos kultúrákban egy igen elismert, és bevett módszer, bár nem rendelkezünk statisztikákkal annak eredményességét illetően. No de szögezzük le, mi semmiképp sem tartozunk azokhoz a kultúrákhoz, és még csak az sem valószínű, hogy akármelyikünk frissen végzett a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzőben. Tehát ez maximum fölösleges energia- és értékes alapanyag-pocsékolás lenne.

A következő fontos tény, amit jobb ha tudomásul veszünk, hogy nem születtünk mindannyian Samantha Jones-nak. Samantha Jones fogalma alatt természetesen a nyomulós, pasizós, bevállalós típust értem. Az a fajtája ennek a típusnak, akinek ezek az első pillantásra nem épp pozitív tulajdonságok bizony jól állnak, és tudja használni őket. Könnyen meglehet, hogy mi nem tartozunk ebbe a típusba, így hát valószínű, hogy nem fognak hasznunkra válni azok a tanácsok sem, amiket főleg az ilyen karakterű nőknek találnak ki a divatmagazinok.

Úgy mint: ?menj oda a pasihoz, és egy csábos mosoly kíséretében firkantsd a tenyerébe a mobilszámod!?, vagy ?hetykén villantsd ki a csipkés bugyid vagy melltartód szélét!?. Ez inkább közönséges viselkedés, mintsem vonzó és egyébként is közismert, hogy a férfiak többségét nem érdeklik azok a nők, akik tálcán kínálják magukat.5911Van még pár alapvető tudnivaló az első egynéhány randira vonatkozóan is, amire érdemes figyelmet fordítani, hogy leendő partnerünk ne meneküljön fejvesztve és ne változtassa nevét ?bukott projectre?. Először is hanyagoljuk az ?ex-témát?, és úgy általában ha nem muszáj ne próbáljunk egyéb hímneműekről csevegni vele. Erre abszolút nem kíváncsi és biztos nem lopjuk be magunkat a szívébe sem a volt kedvesünkről való áradozással, sem annak szidalmazásával. Eleinte amikor az első benyomás kialakul semmiképp sem jó pont, ha próbálunk magabiztos, túl kemény, ne adj’ Isten feminista imázst kialakítani. Ezzel inkább megrémisztjük, mintsem kivívjuk a csodálatát.

Ezt a pár gyöngyszemet már csak azért is érdemes hanyagolnunk, mert amellett, hogy egyáltalán nem célrevezetőek, ha kitudódik, még közröhej tárgyává is válhatunk. Úgyhogy csak okosan a trükkökkel hölgyeim!

Forrás: