Felhívás keringőre: 6 tipp, hogyan kezdeményezz

Egy hangulatos szoba, és egy kellemes szeretkezés: nincs is jobb lezárása egy kemény napnak. Persze ez nem mindig jön össze, előfordul, hogy marad a kanapé és a tévé bámulása. Ha mégis többet szeretnél, akkor bizony kezedbe kell venned az irányítást!

Üzenet a hűtőn

Akár egy bevásárló-lista, vagy egy olyan dolog, amint nem szabad elfelejteni. Biztosan nálatok is van olyan hely, ahova ezeket a kis üzeneteket kitűzitek. Nosza, hát szúrd oda a szexre való felhívást is. Ha belegondolsz, van olyan fontos, mint a csekkek befizetése, és elég komoly hatást gyakorolhatsz a párodra vele. Az érdekességét fokozhatod azzal is, ha részletesen leírod, hogy mit is vársz el tőle – számol be a Bien.

Rajzocska

Ez a megoldás akkor célravezető, ha nincs kedved irogatni, és van egy kis kézügyességed. Nem kell megriadni a lehetőségektől, nyugodtan, részletgazdagon ábrázold, amit szeretnél. Nincsenek kitakart részek, vagy 16-os karika. Mindennek látszódnia kell, hiszen ezzel hirtelen az egekig tudod húzni a másik agyát.

szex

Fotó: 123rf.com

Csak vedd le…

Együtt ültök este a kanapén, nézitek a harmadszorra vetített filmet, ami már elsőre is unalmas volt, és azon gondolkozol, hogyan hívhatnád fel arra a párod figyelmét, hogy sokkal jobb ötleted is lenne arra, hogy az estét eltöltsétek? Nem kell mást tenned, csak nemes egyszerűséggel szabadulj meg a bugyidtól. Ezután ezt a ruhadarabot tedd a párod ölébe, és hátradőlve várd meg a reakciót. Garantáltan nem kell újra végigszenvedned az esti filmet!

Mondd meg

Sokan félve használják a szavakat, amikor szexre vágynak. Pedig az élet rengeteg területén tudjuk elérni a célunkat, ha megmondjuk, mit is akarunk, mért lenne másképp a szexel? Nem kell zavart érezni, szégyenlősködni, minden szót gondosan helyettesíteni. Egészen nyugodtan, akár trágár módon is vázolhatod, hogy mit vársz el a másiktól. A lényeg, hogy nyugodtan, és részletesen ecseteld az elképzeléseidet, mert ezzel nagyon fel tudod tüzelni a partneredet.

9 és ½ hét

Emlékszel még a híres film vetkőzős jelenetére? Nos, biztos lehetsz benne, hogy ha a pasi látta a filmet, akkor EZ biztosan megmaradt neki is. Tehát előtted a remek alkalom, hogy felelevenítsd. Jöhet a zene, és a hangulatteremtés. Arra azonban figyelj, hogy az elején ne engedj neki túl sokat. Ha rögtön a kezdeteknél mindent megkap, akkor legközelebb is azonnal mindent el akar majd venni. Először csak nézni, azután egy kicsit nyúlkálni is lehet. Ha kellően fel vagytok tüzelve, akkor pedig nyugodtan veszítsd el a fejed.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Szex – Lehet, hogy ezekről az izgató tényekről nem is hallottál

Forrás: Napidoktor.hu