Ez a jó orális szex titka

Az orális szex az egyik legjobb módja annak, hogy megfűszerezd a szexuális életedet, pláne, ha mindketten tudjátok, hogyan kell JÓL csinálni. Szerencsére kísérletezni lehet bőven, hiszen nőknél és férfiaknál is akad milliónyi technika, aminek segítségével megtalálhatjátok azt, mit élveztek ti.

A gond ott kezdődik, hogy egyesek leragadnak annál az egy verziónál, amit anno az exükkel csináltak, azt gondolván, hogy ez majd az aktuális párjuknak is megfelel – számol be a Joy.hu. A valóság viszont az, hogy mindenkinek más a teste, így mindenki valami mást élvez igazán, épp ezért tartja fontosnak Gigi Engle szex coach, hogy beszéljünk a témáról.

A szakértő a mindbodygreen.com-nak mesélte el, hogy a jó orális szex kulcsa, hogy közben merjünk kommunikálni egymással. Lehet, hogy eleinte kínosnak tűnhet, hogy miközben a párod lent próbál kényeztetni téged, te beszélsz, de hidd el, rengeteg előnye van ennek.

  1. Hangulatot teremt

Mielőtt belekezdenétek, a szakértő szerint fontos, hogy egymás tudtára adjátok, mi is vár rátok.

A nőket még mindig nem bátorítják arra, hogy nyíltan elvárják vagy élvezzék az orális szexet” – meséli Gigi, holott egyáltalán nem helyes, ha mindig csak az egyik félnek van része orális szexben. A coach szerint az, hogy az elején mindkét fél a másik tudtára adja, hogy mennyire szívesen elégíti ki így a párját, valamint hogy éreztetik egymással, ez nem csak egy ‘kötelező elem’, amit le kell tudni, az bizony nagyon jó alapot ad az egésznek. Bátrabbá és nyitottabbá tesz; ez viszont szavak nélkül nem működik!

Fotó: 123rf.com

  1. Rájöttök, ki mit szeret

Ahogy írtuk is, egy bizonyos technika nem garantált, hogy az új párodnál is beválik, és ez mindkét nemre igaz. Minden test más, ezért a kommunikáció nagyon fontos az orális szex közben. Ha nem élvezed, és nőként inkább megjátszod az orgazmust, hogy a párod ne érezze magát rosszul, azzal mindkettőtöknek ártasz. Épp ezért fontos, hogy kérdezzetek, jelezzétek, mi jó, mi az, ami kevésbé, hiszen így ismerhetitek meg igazán egymás testét!

  1. A pillanatban maradsz

Sokszor megesik, hogy orális szex közben a nők vagy a férfiak (aki épp ‘csinálja’) egy idő után elkalandoznak. Azon kapják magukat, hogy a munkán, a tennivalókon, a vacsorán gondolkodnak, és hiába nem vagytok gondolatolvasók, bizony attól még érezni lehet, ha a másik legszívesebben már menne tovább a dolgára. Ha közben megvan a kommunikáció, sokkal könnyebb a pillanatban maradni, nem veszítitek el a fókuszt, és az élvezet is nagyobb lesz a másiknak; elvégre a párja pontosan azt csinálja, ami jól esik neki!

Olvasd el ezt is!

5 tuti póz az orális szexhez!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.