El-szeretős – A legjobbtól fáj a legjobban!

Legjobb örök barát és egy igazi társ. Ennyi elég a mennyei boldogsághoz és ahhoz is, hogy a poklot éld át, ha két szék között a pad alá kerülsz.

A legszerencsésebb nőnek két igazi társa van. A szerelme, aki szereti és mellette áll, illetve egy jó barát vagyis a legjobb barátnője, aki egyben a másik fele is.  Annak viszont a fele sem tréfa, ha arra eszmél fel, hogy a két fél válik eggyé.

Nehéz megtalálni azt a férfit, akivel minden körülmények között igazán jól érzi magát az ember lánya. Azt, akivel nem csak kettesben tud fesztelen lenni, hanem a baráti társaságban is, vagy a legjobb barátnője oldalán.

Ezért érdemes nagyon ragaszkodni ahhoz a férfihoz, aki a barátnőd számára is szimpatikus. Hiszen ő igazán ismer, tehát ha rábólint a pasidra, az megerősíti, hogy helyesen döntöttél.

shutterstock_647371211

Ha téged vonnak ki a párosból

Ettől kezdve pedig semmi sem tarthat vissza a pasis-barátnős programoktól. Vagy mégis? Bár nagyon jó érzés, ha egyszerre élvezheted mindkettőjük társaságát, és a legfontosabb pillanatokat közösen élhetitek át, azért nem árt óvatosnak lenni. Néha bizony érdemes az eget kémlelni és időben észrevenni a gyülekező viharfelhőket.  Nem mindegy ugyanis, hogy merről fúj a szél.

Ne dugd homokba a fejed, hanem nyisd ki a szemed!

Természetesen nem kell paranoiásnak lenni, és féltékenykedő hisztérikává változni, ha a párod nem csak veled tölti szívesen az idejét, hanem a barátnőddel is.  De vedd észre a jeleket! Bár mindkettőjüket szereted, azt fontos tisztázni, hogy számukra te vagy az összekötő kapocs.

Ha nélküled csinálnak közös programot, az bizony furcsa. Főleg, ha egyre többet és leginkább az válik árulkodó jellé, ha nem szólnak róla, majd végül kiderül. Ilyen esetekben éppen itt az ideje, hogy kérdőre vond a feleket. Persze csak akkor, ha nem neked szerveztek egy fantasztikus meglepi bulit szülinapodra.  Ez az egyetlen mentség, ami ilyenkor elfogadható.

shutterstock_202721983

A szerelemben nincsenek szabályok?

Arra nincs bocsánat, ha a párod a legjobb barátnődre vet szemet. Illetve minden bizonnyal azt a hölgy ismerősödet, aki elszereti a férfit mellőled, nem fogod többet a "legjobb" titulussal illetni. Ettől kezdve egészen más szavakkal jellemezhetőek. Azt pedig mindenképpen leszögezhetjük, hogy egy ilyen tett mögött próbálják, gerinctelen alak lapul.

Íratlan szabály mindkét oldalon, hogy más táljából nem csemegézünk. Bár édesnek tűnik, így nehéz ellenállni és könnyen elcsábul az embert. Viszont utólag mindig kiderül, hogy több fájdalmat okozott, mint amennyi mámoros pillanatot adott. Nem véletlenül mondják, hogy az így induló kapcsolatok meg vannak mérgezve.

Másrészt pedig nem árt elgondolkodni azon, hogy mennyire hűséges egy olyan ember, bármelyik felet nézzük is, aki ezt képes volt megtenni. Ezek után nincs rá garancia, hogy legközelebb nem ennek a párosnak az egyik fele fogja álomba sírni magát.

Forrás: