(B)anális kérdések

A férfiakat nagyon izgatja a popsiszex gondolata, a nőket azonban nehezebb rávenni a kivitelezésre. Íme néhány fontos szabály a hátsó bejárat használatához!

Félek, hogy fájni fog. Meg lehet ezt előzni?

Mindenképpen! Erre szerencsére több mód is van. Az elsőszámú segítség – és ez leginkább a párodon múlik – a megfelelő felvezetés: az érintett rész kényeztetése simogatással, csókokkal, illetve bármi, amiről tudjátok, hogy Téged ellazít, felszabadultabbá tesz.

A másik pedig a síkosító, ami nagyban megkönnyítheti a behatolást. Természetesen minden esetben aranyszabály, hogy ha fáj vagy kellemetlen, semmiképpen se folytassátok! Ezt előre tisztázd a pároddal is, biztos partner lesz benne!

Az anális szex is lehet fertőzések forrása?

De még mennyire! Mindkettőtök védelmében tanácsos óvszert használni, ez a fajta behatolás ugyanis mikrosérüléseket okozhat – leginkább benned! – és azokon keresztül könnyen bejuthatnak a kórokozók is. Nem beszélve arról, hogy ha váltogatjátok a testnyílásokat a szeretkezés során, a hüvelyedbe is átjuthatnak a bajkeverők!

Fotó: 123rf.com

Épp ezért vagy ez legyen az aktus utolsó állomása, vagy ha nem, akkor mindenképp dobjátok el a gumit, mielőtt továbblépnétek!

Kinek a kezében legyen az irányítás?

Mivel igen érzékeny területről van szó, legjobb, ha – főleg az elején – Te diktálod a tempót. A behatolás mindig nagyon lassan és finoman történjen, semmiképpen sem szabad kapkodni, durváskodni. Ha már úgy érzed, hogy kicsit gyorsíthattok a ritmuson, akkor azt jelezd a párodnak is, de nem tanácsoljuk, hogy ő diktálja az iramot, főleg nem az első alkalommal!

FONTOS!

Ha babát vársz, ne próbáljátok ki a hátsó bejáratot, mert növeli az aranyér kialakulásának esélyét, ami a várandósság alatt amúgy is gyakrabban jelentkezik.

Forrás: https://napidoktor.hu/index