Óvszerhasználati kisokos

Tudod, hogy milyen fajta gumik, óvszerek védenek meg a nemi betegségektől? És azt, hogy hogyan lehet ügyesen különböző zoknikban fürdeni?

Mielőtt átrágnánk magunkat, hogyan védjük meg magunkat egy óvszerrel, fontos leszögezni, hogy csakis sértetlen, még használatlan óvszerrel kezdjünk neki a hancúrozásnak. Ezen felül az anális, az orális és a hüvelyi szexnél is nagy jelentőséggel bír eme védekezési módszer bevetése.

Hiába nem lehet gyermekünk, ha szájjal kényeztetjük a másikat, vagy ha hátulról támadnak le a pasik, mégis léteznek szexuális úton terjedő betegségek, amelyektől, ha nem is tökéletesen, de jó eséllyel védelmet nyújt egy óvszer. Alkalmazás előtt győződjetek meg arról, hogy mikor gyártották az adott terméket. Egy óvszer maximum 5 évig áll el.

Fotó: 123rf.com

Az óvszernek végig fent kellene lennie a férfin!

Nagyon kevesen tudják megvalósítani a gyakorlatban, hogy a szex kezdetétől a végéig fent maradjon a férfin az óvszer. Nem a technikák változatossága miatt, hanem, mert egyesek szerint elegendő akció közben felhúzni a “zoknit”, holott tisztában vannak vele, hogy az előváladék is tartalmaz spermákat, amelyek megtermékenyíthetik a nőt.

Ugorjuk ki a legjobb részeket, hogy megtudhassuk: finisbe akkor ér az egymással való játszadozás, ha a pasink elélvez. Ilyenkor lehetőleg ügyeljünk arra, hogy a “cselekmény” után egy zsebkendőbe tekerve dobjuk a szemétbe az óvszert, ne várjuk meg a következő ejakulációt.

Hogyan vegyük fel az óvszert?

Fogd meg a gumit, óvatosan csomagold ki, majd csúsztasd rá péniszre. Mindezt úgy old meg, hogy a gumit, csúcsán összefogva görgeted rá a hímvesszőre, hogy legyen hova ?üríteni?, szakadás helyett.  Huncutkodásotok során ne részesítsd előnyben a kézkrémet, az olajos alapú síkosítókat, mert ez csökkenti a gumi hatását, ehelyett a glicerines, víz-alapú, zselés kenőanyagok bátran bevállalhatók.

Csak bizonyos fajta gumik védenek meg az AIDS-től és az STD-től. Ezek között van a latex, amelyet – ha gondolod – használhatsz víz alapú síkosítóval is. A szintetikus gumik azoknak valók, akik allergiásak a latexre, de természetesen ez is ugyanolyan védelmet nyújt a szexuális betegségek ellen. A női óvszer a hüvelybe illeszkedik bele. Olyan a pároknak ajánlják, akik a férfiak által használatos gumival nem békültek ki.

A lambskin, avagy az állati hártyából készült, illetve az újdonságnak számító play condomok az előzőekkel ellentétben nem védenek meg a nemi betegségektől, a terhességtől viszont igen. Utóbbi, vékonysága miatt a szexuális élvezeteket csigázza fel. Csak akkor használd, ha már teljes a bizalom a párotokkal.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

  1. Jáger László

    Okosabb nem lettem tőle…….
    Ez olyan jó tanács,mint ne kefélj és nem is élvezel!!!
    csak ennyi
    barátilag
    J.L.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.