A szex, mint a szépség forrása

Tudta, hogy az ember bőrének állapota alapján is meglehet határozni, hogy az illető szexuálisan aktív vagy sem?

1. A szex a szépség egyik hatásos kezelésmódja. Tudományos tesztek kimutatták, hogy amikor a nők szeretkeznek, testükben ösztrogén hormonok termelődnek, amelyek a hajat fényessé, a bőrt pedig simává varázsolják.

2. A gyengéd, feszültségoldó szeretkezés csökkenti a bőrbetegségtől való szenvedés esélyeit, a bőrkiütést és a bőrhibát. Az izzadás tisztítja a pórusokat és ragyogóvá teszi a bőrt.

3. A szeretkezés elégeti azokat a fölös kalóriákat, amiket a romantikus vacsi alatt felhalmoztál.

4. A szex az egyik legbiztonságosabb sport, amit valaha űzhetsz. Megnyújtja és megerősíti a tested majdnem minden izmát. Sokkal élvezetesebb, mint 20 hossz úszás és nincs szükség speciális sportcipőre sem.

5. A szex azonnali gyógyír a vad depresszióra. Felszabadítja a test endorfinját a véráramlatban, amely ezáltal jó közérzetet biztosít es jólét-érzetet eredményez.

Fotó: 123rf.com

6. Minél többet szeretkezel, annál többen kínálják fel neked. A szexuálisan aktív test hatalmas mennyiségű kémiai anyagot bocsát ki, melynek neve pheromon. Az ilyen finom szex parfümok őrjítik meg az ellenkező neműeket.

7. A szex a legbiztonságosabb nyugtatószer a világon. 10-szer hatásosabb, mint a Valium.

8. A mindennapos csókolózás távol tarja a fogorvost. A csókolózás bátorítja a nyálat, hogy lemossa az ételt a fogakról, és csökkentse a fogszuvasodást okozó savak szintjét, megelőzze a fogkő kialakulását.

9. A szex valójában enyhíti a fejfájást. A szeretkezés feloldhatja a feszültséget, amely korlátozza véredenyéket az agyban.

10. A sok szeretkezés kitisztíthatja az orrot. A szex az egy nemzeti antihisztamin. Segít felvenni a küzdelmet az asztma és a szénanátha ellen.

Hogyan beszélj a szexről?

Forrás: https://napidoktor.hu/index