7 + 1 tipp Valentin-napra – kezdőknek és haladóknak

Sokszor a kisebb dolgoknak örülünk legjobban

Akár alakuló kapcsolatban vagyunk, akár hosszabb ideje járunk együtt, a Valentin-nap eltöltése okozhat némi fejtörést: mivel lepjük meg a másikat, mit csináljunk együtt? Íme néhány javaslat, amelyek között mindenki találhat kedvére valót.

A Valentin-nap sokak számára jelent nehézséget, főleg ha egy nappal előtte sem igazán tudják eldönteni, minek örülne a párjuk, milyen programot szervezzenek. Számos lehetőség van, a fantáziának csak az szab határt, hogy milyen személyiségek vagyunk, mit szeretünk csinálni, illetve, hogy mennyi pénz szánunk az eseményre. Íme néhány tipp kezdőknek és haladóknak Valentin-napra.

1.Vacsora: ha kezdődő kapcsolatban vagyunk, könnyű felszítani a szenvedélyt egy kettesben töltött vacsorával. Hangulatos helyszín, meghitt beszélgetés, egy finom vacsora borral. Kevesen mondanának nemet egy ilyen Valentin-napi ajánlatra. Ha már vagyunk olyan viszonyban, vagy úgy érezzük, eljött az intim együttlét ideje, nyugodtan folytathatjuk a lakásunkon a romantikázást.

2.Ha éppen nem vagyunk túl jóban: Valentin-nap alkalmából érdemes végre írnunk a párunknak egy levelet, amelyben megismerkedésünket is felidézzük, s kiemeljük, mi tetszett meg a másikban, mit szerettünk meg benne. Majd pedig írjuk le, hogy szándékunkban áll javítani a kapcsolaton és változtatni dolgokon. Hívjuk meg egy étterembe vagy bárba, esetleg vegyünk még valamilyen ajándékot, amely mindkettőnkre vonatkozik: például nyaklánccal, amelyen a medál egyik fele a nőnél, a másik a férfinál van; vagy egy növénnyel, mellyel mindketten foglalkozunk majd.

valentin

3.Ha nemrég mondtuk ki először, hogy „szeretlek”: a meghittség ezen fokán érdemes gondolkodni azon, hogy Valentin-nap alkalmából egy rövidebb útra is elutazhatnánk, pihenhetnénk együtt wellness hétvégén. Ne feledkezzünk meg a romantikus gesztusokról, például vegyünk vagy küldessünk virágot a szerelmünknek.

4.Ha egy éve vagyunk együtt, szintén javasolt kettesben valamilyen kiruccanást szervezünk, főleg hogy Valentin-nap ezúttal hétvégére esik. Érdemes nézelődnünk az utolsó pillanatos ajánlatok között is, biztosan akad olyan, amelyik megfelel nekünk.

5.Stresszes időszak: ha a nő vagy a férfi stresszes – legyen a háttérben munkahelyi probléma vagy családi dráma -, valószínűleg nem szívesen foglalkozik túl sokat a Bálint-nappal és inkább ki sem mozdulna. A Valentin-napot közösen tervezzük vagy nagyrészben a férfi tervezi – stresszes helyzetben nyugodtan kitalálhatunk valamilyen kellemes, ellazító tevékenységet: ilyenkor egy otthonra rendelt pizza, egy relaxáló masszázs és bor is nagyon jól eshet a párunknak

6.Szeretnénk feldobni szexuális életünket: ha már egy ideje együtt vagyunk a kedvesünkkel, érdemes Valentin-nap alkalmából valami újat és izgalmasat kitalálni. Nagy előny, hogy mostanra már ismerjük a másik erogén zónáit, érzékeny területeit. Főzzünk egy jó vacsorát együtt, majd élvezzük ki az est hátralevő részét! Jöhet az érzéki masszázs, a fürdő, teremtsük meg a hangulatot!

7.Ha 1 éve házasodtunk össze, Valentin-nap alkalmából itt az ideje, hogy felidézzünk jeleneteket a nagy napról, vagy hasonló hangulatban töltsük ezt az estét.

8.Ha a párunk nem szereti a Valentin-napot: nem kevesen vannak, akik nem tulajdonítanak jelentőséget ennek az ünnepnek. Ezt tartsuk tiszteletben, de azért feldobhatjuk azt a napot valamivel. Egy kellemes vacsora, közös program mindig jó ötlet!

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php


Egy válasz

  1. Andrea

    Jópár éve már hazánkban is elterjedt lett a Valentin nap ünneplése. Sok nő tanácstalan, hogy mivel lepje meg a párját, de bejegyzésedben nagyon hasznos ötletekre tettem szert. Nőként szeretünk gondkoskondi a párunkról is nem csak magunkról. Viszont, ha valaki esetleg más módon szeretné meglepni kedvesét, akkor ehhez találtam még pluszba egy szuper ötletet. Nézzétek meg ti is! https://havasilotuszbetet.hu/termek/victoria-vital-male-personal-care/?v=35b5282113b8

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.