5 tipp, amivel feldobhatod a házaséleted

A mézeshetek elmúltával a párok gyakran a mindennapok mókuskerekébe ragadnak. Íme néhány egyszerű tipp, hogy felpezsdítsük a házaséletünket

A kapcsolatok elején minden flottul és meseszerűen működik. A párok összeköltöznek, összeházasodnak és az első pár évben minden tökéletes. Szeretik egymást és még a szex is mindennapos. Az idő azonban telik és úrrá lesz rajtunk a megszokás. A napi rutin elveszi minden romantikától a kedvünket és a szex is egyre ritkábban vendég a hálószobában.

Egyre nehezebb időt szakítani az intim pillanatokra. Pedig néha csak egy kis kedvesség, és csendes szeretkezés, amire szüksége lenen a pároknak, ahhoz hogy újból friss házasoknak érezzék magukat.

Íme néhány tipp, hogy feldobjuk egy kicsit a nemi életünket!

1. Tipp

Szerezzünk be egy szexi tippekkel teli könyvet, esetleg egy példányt a Kama Szutraból. Ezekben az írásokba nagyon lényegre törően olvashatunk a szexről, a pozitúrákról. Így kiváló lehetőségünk nyílik arra, hogy kiderítsük, ki mit szeret a hálószobában.

2. Tipp

Vásároljunk szexfilmeket, amiket közösen nézünk meg párunkkal. Nem feltétlen a kemény, felnőttek szóló szexfilmekre kell gondolni. Egy szex jelenteket tartalmazó, romantikus film mindkettőtök fantáziáját felizgathatja. Az is megeshet, hogy már a film közben kedvetek támad egymásnak esni.

3.Tipp

Randizzatok újra, mint a kapcsolatotok elején. A házaspárok ugyan úgy randevúzhatnak egymással, mint az épp összemelegedő párok. Ha úgy érzed, hogy már teljesen eluralkodott rajtatok az unalomi, beszélj meg titkos találkákat a pároddal. Menjetek el vacsorázni, színházba, moziba, táncolni, kirándulni.

4. Tipp

Menj el egy szex boltba. Ha nincs merszed egyedül elmenni egy ilyen boltba, vidd magaddal egy barátodat, esetleg a párodat. Beszerezhetünk egy nővérkeruhát, vagy egy vadabb domina-szerkót. A különböző segédeszközök egész tárháza vár ránk egy ilyen boltban. Szóval fogjátok meg egymás kezét és válogassatok kedvetekre.

5. Tipp

Ha már minden számotokra extrém dolgot kipróbáltatok, és még mindig úgy érzitek, hogy valami hiányzik, akkor nem feltétlen a testiségben kell keresni a megoldást. Egyszerűen vonuljatok el egy intim helyre – lehet ez szeparált kávézó, vagy a zárt hálószoba – és a félhomályban beszélgessetek a házaséletről, egymásról, magáról a szexről.

Árthatunk a házasélettel a születendő babának?

Forrás: https://napidoktor.hu/index