Színházak éjszakája az Örkény Színházban is

Hogy mitől más ez az este, mint a többi? Attól, hogy a függöny korábban gördül fel a megszokottnál. Attól, hogy most arra kérik a nagyérdeműt, ne csak néző legyen, vegyen is részt a játékban. És attól, hogy egészen hajnalig a színházé a főszerep!

Az Örkény Színház programja:

17-19 óráig, félóránként: Örkény-labirintus

Fél órás barangolás az Örkény Színház épületében. A programon egyszerre maximum 10 fő vehet rész, jelentkezni a helyszínen lehet. A barangolást a színház dolgozói vezetik.

18-19 óráig: Kasimir vagy Karoline? – Egy fotó erejéig része lehetsz az Oktoberfest-nek. Az esti előadás díszletében, lehetsz Kasimir vagy Karoline. A fotózáshoz partnert mi biztosítunk!

17-19 illetve 22-02 óráig folyamatosan: Zenés kávéház a névadóhoz

Sok zenével és beszélgetéssel, Darvas Ferivel a zongoránál, a társulat által készített ételekkel, csemegékkel!

Örkény Színház

20 órától: Kasimir és Karoline – előadás

Március 31-én 17 óra után, az érvényes napi karszalaggal az esti előadásra 50% kedvezménnyel válthatnak jegyet. A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható és a korábban lefoglalt jegyekre nem érvényes.

22.00-23.30-ig, félóránként Villám-beszédórák Gálffi Lászlóval

Néhány szerencsés húsz perc alatt megtanulhat szépen és helyesen beszélni Gálffi Lászlótól. A diákokat a helyszínen sorsoljuk ki a jelentkezők közül!

22.30-éjfélig negyedóránként: Szellemvasút – Kalandtúra az Örkény Színházban. A szellemvasútra egyszerre maximum 10 fő szállhat fel. Jelentkezni aznap a helyszínen lehet

0.30-01.00 óráig: Irodalmi vetélkedő az Örkény Színház művészeinek saját szerzeményeiből.

A vetélkedőt vezeti Mácsai Pál.

Forrás: