Képgaléria – Romantikus menedék vastag kőfalak között

Egy szokatlan és igazán különleges élmény várja azokat, akik Korzikára látogatva a Domaine de Murtoli családi birtokot választják szálláshelyükként.

A privát szállás és birtok 2000 hektáros területen 14 villából áll, csodálatos természeti környezetben, Korzika zord hegyei között és Földközi tenger idilli partjain elterülve, a vidéki rusztikus és mediterrán stílusok széles skáláját és élményet felvonultatva.

A birtok egy igazi rejtett kincs, változatos és kontrasztos helyszín a különleges, látványos növény és élővilágot felvonultató korzikai tájban, melyet az elegáns és kifinomult szolgáltatások és a legmagasabb színvonalú gasztronómiai különlegességek tesznek ellenálhatatlan utazási célponttá.

A villák elszórtan helyezkednek el a birtokon, némelyik magasan a dombokon, fantasztikus panorámával a tengerre, három közvetlenül a fehérhomokos magán partokon.

ház

A házak valaha juhászok lakóhelyei voltak vagy akolként funkcionáltak, a felújítás után hangulatos rusztikus enteriőrökkel, alacsony belmagassággal és vastag, hűvös falakkal.

Mindegyikhez tökéletesen felszerelt nyári konyha, árnyékos külső étkező és pihenő helyek tartoznak. A Murtoli birtok nem csak nyári paradicsom az utazóknak, de ismert a vadász lehetőségről is ősszel és télen. Rengeteg program várja a vendégeket a tengerpartokon is, magasan a hegyek között és a folyó mentén is.

// vid4u.init(480,360,’9msjlKYrMD’,null,3);
// ]]>

Forrás: