Képgaléria – Megjelent az IKEA 2013-as katalógusa!

Az új, 2013-as IKEA-katalógusban a textíliáké a főszerep, rengeteg új termékkel és extra interaktív tartalommal!

Megjelent az új, 2013-as IKEA-katalógus, tele lakberendezési inspirációval és számtalan új termékkel. Idén az IKEA kiemelt figyelmet fordít a textíliákkal létrehozható ötletes megoldásokra, melyekkel teljes átváltozást, felfrissülést érhetünk el otthonainkban.

A 2013-as IKEA-katalógus lakberendezési ötletei idén még több ember számára lesznek elérhetők, köszönhetően az új felépítésének, az új arculatának és interaktív extra tartalmának.

A 324 oldalas – tele termékekkel, tippekkel és inspirációval a szebb hétköznapokért – 2013-as IKEA-katalógus hamarosan megérkezik a magyar vásárlók postaládáiba. Az elemes rendszerű kanapéktól kezdve a LED-es lámpákig, új termékek garmadájával bővült a kínálatunk, melyek teljes választéka mindkét magyarországi IKEA áruházban megtalálható.

Az eddigiekben sem volt nehéz ihletet meríteni az IKEA-katalógusból, ám az idén ez még könnyebb lesz. A mindennapok életvitelét figyelembe véve változtattunk a katalógus eddigi felépítésén a szobabelsők, a termékoldalak, a stílusoldalak és sok más tekintetében is. Így például, többé nem szobánként határozzuk meg az otthoni élet fejezeteit. Vegyük a hálószobát.  Elvetettük az eddigi, hagyományos „hálószobáról” alkotott elképzeléseinket, helyette új meghatározást találtunk, az „alvás”-t. Jól tudjuk, hogy sok otthonban nincs önálló hálószoba, csak egy olyan szoba, amit a nap 24 órájában használnak az ott élők – éjjel alvásra, nappal minden másra. Életünket a tevékenységeink határozzák meg, és nem a falak, amik között élünk.

Képgaléria - IKEA

Köszönjük, textíliák!

Kétségkívül, textíliák nélkül az élet rideg és kényelmetlen volna. Éppen ezért a 2013-as IKEA-katalógusban és az áruházakban több figyelmet szentelünk a textíliáknak és egyedülálló szerepüknek, mellyel puhává, kényelmessé, meghitté és egyedivé teszik az életünket.

Az új paplanok, takarók, függönyök vagy akár szőnyegek és lámpaernyők mind segítenek abban, hogy egyszerűen és ötletesen vigyél új színt az otthonodba. Képzelj más huzatot vagy párnát a kanapédra, vagy más függönyt az ablakra ahelyett, hogy kifestenéd a szobát. Nem szükséges nagy és bonyolult átalakításba kezdeni. Elég egy olyan kis és egyszerű lépés, mint lecserélni az ágyneműt.

Éljen a kreativitás!

„Az új, 2013-as katalógus rengeteg ötlettel szolgál ahhoz, hogyan legyél otthon kreatív. Elég pár színes anyag, olló, ragasztó, tű és cérna, és máris szabadon engedheted a fantáziádat. Mindenki maga is színesebbé teheti a lámpaernyőjét, új huzatot készíthet a kanapéra, vagy feldíszítheti a fiókjait – az új IKEA-katalógus ezekkel, és még sok más ötlettel nyújt inspirációt!” – mondja Laza Péter, a magyarországi IKEA lakberendezője.

ikea

Új, interaktív IKEA-katalógus

A nyomtatott IKEA-katalógus önmagában is nagyszerű fóruma az otthoni élettel kapcsolatos ötletes és inspiráló megoldások bemutatásának, ám mi még ennél is többet szerettünk volna nyújtani. Ha okostelefonoddal beszkenneled az egyes oldalakat, még több lehetőség tárul a szemed elé – például filmek és 3D-s látványképek. Új filmekkel és interaktív tartalommal szeretnénk kedvet csinálni a katalógus böngészéséhez; fedezd fel, mi mindent találsz a zárt szekrényajtók mögött, kísérletezz a különféle függönyökkel és engedd szabadon a fantáziád! A kibővített tartalmakat az IKEA-alkalmazás segítségével, vagy az IKEA.hu weboldalon is megnézheted.

Az új, 2013-as IKEA-katalógus sokféle ötletes megoldásával igyekszünk hozzájárulni a még szebb hétköznapokhoz az otthonokban. Ilyen például az okostelefonod vagy weboldalunk segítségével látható szobabelső átváltozása a textíliák nélküli állapotból a textileket gazdagon használó enteriőrig, különféle stílusokban, hogy még könnyebben rátalálhass a neked leginkább tetsző megoldásra.

Az extra tartalom megtekintéséhez töltsd le okostelefonodra/táblagépedre az IKEA-alkalmazást innen: Androidos készülékre http://bit.ly/RcibB0, iOS-re (iPhone/iPad) http://bit.ly/OfRneo, vagy nézz meg mindent weboldalunkon: www.IKEA.hu. Okostelefon vagy táblagép használata esetén keresd a telefont ábrázoló jelzést a katalógusban, és olvasd be a teljes oldalt.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.