A facebook gyanús ház – képgaléria

Mark Zuckerberg, a Facebook szülőatyja egy hét millió dolláros házzal lepte meg magát és kedvesét, Priscillát. A házat tavaly vette meg, azóta meg is nősült a különc híresség.

Zuckerberg, aki magyar pulijával és a Facebook szakmai sikereivel nyomul a közösségi portálon, egyáltalán nem költekezte ki magát. Sőt! A Szilikonvölgyben vásárolt ház nem számít drágának a maga hét millió dollárjával. Kinézetre is leginkább átlagosnak mondható, nem ordít róla a luxus. Zuckerberg híres arról, hogy jól megfontolja a döntéseit, így ezt sem kapkodta el.

Az öt hálószobás és öt fürdőszobás otthon jól illeszkedik Zuckerbergék egyszerű igényeihez. Mark még mindig a saját kis világában él, nem nagyon érdeklik a külsőségek- állítják a munkatársai. Persze ez nem jelenti azt, hogy igénytelen lenne, csak nem rázza a rongyot, mint sok más, hozzá hasonlóan hirtelen meggazdagodott Szlikon-völgyben élő kockafej.

A facebook gyanús ház - képgaléria

A háznak hatalmas kertje van, ahol igazán jól érezheti magát a gazdájánál is híresebb magyar puli. A kertben van még egy medence és egy kültéri sütögető is. A kutyának egyébként saját Facebook-profilja van, amelyet már több tízezren követnek. A háznak emellett hatalmas ablakai vannak, berendezése kényelmes és otthonos.

A nappaliban egy zongora is helyet kapott. Bár sokan egyszerűnek titulálják Zuckerberg otthonát, a képeket elnézve mégis a luxus jut eszünkbe. A bézs, fehér és a fa különböző árnyalatai jelennek meg az enteriőrben. A fürdőszoba maga a csoda, a kád játszik benne központi szerepet. Te elfogadnád ezt a házat?

Forrás: