Engedd szabadjára a kreativitásodat!

Nemrég új irányban szélesítette kínálatát az IKEA. A Papírbolt kreatív tevékenységekre ösztönző termékeit élénk színek, jellegzetes skandináv jegyek, ötletesség, markáns dizájn és igényes kivitelezés jellemzik.

doboz

Az IKEA Papírbolt 150 terméket vonultat fel. A választék három fő termékcsoportra különíthető el: írószerekre, dekorációkra és ajándékcsomagolási kellékekre. A vásárlók füzetek, albumok, színes csomagolópapírok, ajándéktasakok, szalagok, matricák, egyéb dekor-kiegészítők, fotóalbumok és jegyzettömbök széles kínálatából válogathatnak. „Dizájn tekintetében több olyan sorozat is szerepel a választékban, amelyek praktikusságukon túl együttesen is jól érvényesülnek, és nem titkolt céljuk arra ösztönözni a vásárlókat, hogy ők maguk is kibontakoztassák a kreativitásukat”.

táska3

A sorozatok egyedisége az élénk színekben, a vidám mintákban és az egyszerűségben rejlik, amelyek együttesen érvényesülnek, s teszik igazán eredetivé a Papírbolt dizájnt. Jó példái ennek a szokatlan, történelmi motívumok, amelyek számos darab meghatározói elemei. A Papírbolt kínálatát böngészve a vásárlók skandináv stílusú partikellékeket is találhatnak, de mostantól szokatlan, egyedi csomagolású ajándékokkal is meglephetik barátaikat.

Az IKEA a továbbiakban rendszeresen új darabokkal frissíti a választékot, hogy e színes kollekció mindig valami újat, meglepőt, inspirálót és korszerűt kínáljon.

Forrás: