Vegák és az orális szex

Vajon a vegák jobban élvezik az orális szexet, mint húsevő társaik? A vegák különleges étvágya a szexben.

Egy nemrég elvégzett online felmérés központi témája az volt, hogy vajon a vegetáriánusok valóban jobban élvezik-e az orális szexet, mint a húsimádók. A végeredményt tükröző adatok minden tekintetben a zöldségevők táboránál domborodtak ki. A kérdések alapján az is kiderült, a vegák nem csak részesülni szeretnek az orális örömökből, de adakozás tekintetében is lepipálják húsos társaikat.

A szavazás

A felmérés egy online közösség körében készült, ahol a résztvevők nem csak voksolhattak, de a véleményüket is megoszthatták az érdeklődőkkel, illetve a többi válaszadóval. Ezekben kifejtették, miért gondolják úgy, hogy a vegák adni és kapni is jobban szeretik az orális szexet.

A szavazás eredménye nem csak ebben a két kérdésben számol be a válaszadók véleményéről, hanem nemek szerinti felosztással is ábrázolta az érintett témát. Az adatokat diagramok segítségével is közzétették, ahol a vegák körében mind a férfiak, mind a nők túlszárnyalták a hússal élőket.

szex48023

Az orális szex és az étkezés

Az emberek meghatározó százaléka kevésbé élvezi az orális szexet, inkább elvárásként, kötelező előjátékként nyújtja partnerének. Számos kutatás vizsgálta, mi befolyásolhatja a hölgyeket, és az urakat abban, mennyire hajlandók az ágyban orális szexszel kényeztetni a másikat. Kiderült, hogy az ellenzők táborában sok esetben a kellemetlen íz volt az elutasítás legfőbb oka. Míg másoknál ez éppen a vágyak stimulálását idézi elő, rájuk taszítóan hat.

Ízfokozó élvezet

Erre a kellemetlenségre azonban lehet megoldást találni, az étkezés ugyanis befolyásolja a testnedvek ízét. Bizonyos ételek fogyasztásával tehát könnyebben rávezethető a partner az orális szex örömeire. Másrészt talán ez az egyik meghatározó oka, hogy a nem reprezentatív online felmérés eredménye miért dőlt egyértelműen a vegák oldalára. Azoknak a pároknak, akik szívesen kísérleteznek az ágyban, érdemes elgondolkodniuk egy rövidebb zöldség kúrán, és saját bőrükön megtapasztalni a változásokat.

Forrás: