Újra hódít a Sunday Brunch!

Április elején a Sofitel Budapest Chain Bridge 30. évfordulójának apropóján újra indul a Sunday Brunch, mely a vasárnapi családi ebédek örömteli hagyományát szeretné visszacsempészni a 21. századi hétköznapokba.

Étterembe járni jó! Főleg, mikor a tavasz már bontogatja szárnyait és végre eljön az idő, amikor egy kellemes ebédet vagy vacsorát már a szabadban is elkölthetünk a napernyők alatt. Hazánkban egyre inkább erősödik az étterembe járás hagyománya, hiszen a széles és változó kínálatban mindenki megtalálhatja ízlésének, pénztárcájának, sőt a hangulatának is megfelelő helyet. Szinte lehetetlen válogatni a mindennapi akciók, ünnepi menük, a személyre, nemre, vagy akár a végzett szakmához szabott ajánlatok között, hiszen már szinte minden vendéglőben van business lunch, de nem kell messzire mennünk, ha nőnapi menüre, Márton napi menüre vagy éppen valamilyen étel köré tematikusan épülő fogásra vágynánk. A választék óriási, azonban van egy olyan étkezési forma, mely sosem megy ki a divatból és kicsik, nagyok, öregek és fiatalok is élvezettel választják, nem véletlenül.

étel

A Sunday Brunch hagyománya régre nyúlik vissza és minden, valamit magára adó étterem él is ezzel a lehetőséggel.  A vasárnapi ebéd a régi családi hagyományokat és összejöveteleket idézi fel, mikor egy asztal köré ült mindenki és jókedvűen, ínycsiklandó fogások mellett beszélte meg a héten történt fontosabb eseményeket. Ezt a hagyományt szeretné újraindítani és erősíteni a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda Terrasse Restaurantja is, mely április 8-tól kezdve minden vasárnap útjára indítja saját Sofitel Sunday Brunch nevezetű programját. Az idén 30. születésnapját ünneplő szálloda ezzel szeretne kedveskedni a vendégeinek és azoknak is, akik az utcáról belépve csak egy jót szeretnének enni. Az étteremben nagy hangsúlyt fektetnek a családosok kényelmére és igényeire is, így minden Sunday Brunch-on gyermek animációs programokkal is készülnek és a hangulatot DJ pörgeti majd egyenesen az égig.

édesség

A Terrasse Restaurant a Sofitel szálloda szívében helyezkedik el, csodás rálátást biztosítva a szálloda impozáns halljára. A Sunday Brunch 8000 Ft/fő-ért kínálja a szakácsok remekeit, az étterem ráadásul a 12 éven aluli gyermekeknek 50%-os kedvezményt is biztosít ebből az árból, a 6 éven aluli csöppségeket pedig teljesen ingyen fogadja. A parkolás sem lehet akadály, annak ellenére, hogy a belváros egyik legcsodásabb és legzsúfoltabb részéről beszélünk, hiszen 2 órán keresztül ingyenes parkolást biztosít az étterem a hotel mélygarázsában.

A Sunday Brunch április 8-án indul hódító útjára és mindösszesen egy dolgunk van: csatlakozni hozzá! Akár minden vasárnap!

Asztalfoglalás:

061 235 56 00 / 797

[email protected]

Forrás: