Új csatornán köszönti a nézőket Szulák Andrea!

A tavasz jó hírrel köszönt be mindazok számára, akik a UPC Direct, Direct Medium csomagját választották televíziózási élményük teljessé tételéért.

Új csatornával bővült ugyanis a kínálat, hiszen március 1-jétől kistestvérrel büszkélkedhet a Story4 TV. A Story5 műsorán azokra is gondolnak, akik a tematikus műsorok rajongói. Hamarosan több ezoterikus programot, saját készítésű életmód magazint, lakáskultúrával kapcsolatos, kulturális és beszélgetős műsorokat is láthatunk, ha idekapcsolunk. Sőt: nagyszerű hír Szulák Andrea kedvelőinek, hogy nemsokára indul beszélgetős műsora is a Story5 tévén. Az érdeklődök ezek mellett örökzöld sorozatokat és telenovellákat élvezhetnek újra, hiszen egyebek mellett a Dallas, a Baywatch, az Esmeralda, a Rosalinda, vagy akár a JAG epizódjait is láthatjuk itt.

Szulák Andrea

A Story5 csatorna naponta 20 órán keresztül sugározza programjait, a koránkelők már ugyanúgy élvezhetik a műsorokat, hiszen a kezdési idő 6 óra. De a bagoly típusúakra is gondolnak, így egészen hajnali 2-ig találnak néznivalót az aludni nem tudók is.

Amiatt sem kell izgulniuk az érdeklődőknek, hogy megtalálják-e a kínálatban ezt a csatornát, hiszen a UPC Direct jóvoltából a Story5 minden nagyobb platformon elérhető, így több mint 2,2 millió háztartásban elérhető.

Reméljük, ez a jó hír most sokakat felvillanyozott, és örömmel keresik majd az új csatorna programjait is! Kellemes tévénézést mindenkinek!

Forrás: