A tűzoltóra és az ápolónőre bukunk szexuálisan

Az online társkeresés napjainkra legalább annyira elfogadottá és gyakori tevékenységgé vált, mint a webshopokon keresztüli bevásárlás. A társkeresésnek azonban – még ha kevesebbet is beszélünk róla – van egy kötetlenebb válfaja is az interneten, ami évente legalább több tízezer embert érint hazánkban, ez pedig a kifejezetten szexuális célú partnerkeresés. Erről azonban vajmi keveset tudunk, hiszen kevesek merik felvállalni, hogy ők bizony az internet segítségével keresnek maguknak rövidebb vagy hosszabb laza kapcsolatot, amiben a szexé a főszerep.

Most fellebben a fátyol erről a sokak által ismert, de kevésbé hangoztatott online tevékenységről, ugyanis hiánypótló felmérést végzett felhasználói körében az egyik hazai szexpartnerkereső weboldal. Ennek során arra voltak kíváncsiak az oldal üzemeltetői, hogy milyen partnerre vágynak a szexre éhes magyar nők és férfiak. Ezt közel fél ezren el is árulták nekik és több tévhitet is megcáfoltak az eredmények. Lássuk!

Ki mit lát szexinek?

A nők szerint az ideális férfi szexpartner sportos vagy átlagos testalkatú, barna (esetleg fekete) hajú, borostás és legalább 180 cm magas. Öltözködésben viszont nem a sportos, hanem a lezser-elegáns vonal a nyerő a nők szemében.

A nők úgy gondolják, hogy szexuálisan a legvonzóbb szakma jelenleg a tűzoltó, de meglepő módon a rendőrök és az orvosok is beindítják a fantáziájukat.

parkapcsolat

A Szexrandi.hu kutatásából kiderül, hogy a nők egyáltalán nem a tökéletes férfit keresik, ha szexre vágynak. A többség véleménye, hogy lehetnek hibái a férfinak, de fontos, hogy az ágyban legyen kreatív, indítsa be a nő fantáziáját. A válaszadók szinte kivétel nélkül megjegyezték, hogy nagyon fontos számukra az is, hogy a szex mellett legyenek közös témáik, azaz tudjanak beszélgetni is a férfivel, akivel alkalmanként ágyba bújnak. És hogy mit mondanak erre a férfiak? Hamarosan kiderül!

Mi kell a férfinek

A férfiak számára – ha szexpartnerről van szó – a nő hajszíne teljesen mellékes (de ha már nagyon kell választani, a szőke és kékszemű nők vannak előnyben) és egyáltalán nem szeretik, ha partnerük látványosan ki van sminkelve. A többség a smink nélküli vagy a csak finoman sminkelt nőkért van oda. A rúzst pedig egyenesen el lehet felejteni, a férfiak alig harmadának jön ugyanis csak be, ha a nő rúzsozza magát. Kevésbé (vagy talán semennyire) sem szexi tehát a rúzs az ágyban.

Tévhit az is, hogy a férfiak szexpartnernek inkább a vékony, sportos testalkatú nőket választják. A felmérés szerint a férfiak fele az átlagos testalkatú nőkért van oda, tehát a se nem túl sovány, se nem túl kövér nőket szeretik. Sőt, a felmérésben részt vevő férfiak közül minden ötödik kifejezetten a néhány plusz kilóval rendelkező (vagy kifejezetten molett) nőket szereti. (A sportos vagy vékony testalkatot alig egyharmaduk adta meg tökéletes testalkatnak.)

szex, kapcsolat3

A műkörömnek sincs olyan hatása, mint azt a nők gondolnák. Nagyon kevés férfi állította csupán, hogy őt bizony beindítja, ha a nőnek műkörme van. Sőt, minden negyedik férfit kifejezetten lelomboz a műköröm látványa.

A férfiak a szexuálisan legvonzóbb női szakmának az ápolónőt tartják, de a titkárnők és a tanárnők is az élen végeztek. Legkevésbé az orvos, ügyvéd és pszichológus szakmákat jelölték meg szexinek a férfiak, és meglepő módon az aerobic oktató, fodrász és kozmetikus nők is a lista végén szerepelnek.

Talán a legnagyobb tévhitet oszlatja el az a tény, hogy a felmérésnek eredménye szerint bizony a férfiaknál sem csak a szexről szól az alkalmi kapcsolat. Bár nem olyan magas az arány, mint a nők esetében, de a nagy többségnek igenis fontos, hogy az együttlétek során beszélgetni is tudjon partnerével.

A smink és a rúzs tehát elhagyható, beszélgetésre azonban mindkét nem részéről nagy az igény, akkor is, ha csak a szexről szól a kapcsolat.

Forrás: https://napidoktor.hu/index