Top 10 női kérdés, ami garantáltan kiakasztja a pasit

Gyermekkortól kezdve nemcsak látás és egyéb érzékelési módon tanul az ember, hanem kérdezősködés segítségével is. Lássuk, melyik az a 10 kérdés, amitől garantáltan kiakadnak a férfiak.

Íme a top 10-es lista a női kérdésekről és a férfiak által adott válaszokról.

1. kérdés: ‘Szeretsz engem?’

Válasz: ‘Igen!

Van, amikor a kifli csak egy kifli, és nem egy szimbolikus félhold. Tehát nem érdemes a válaszon filozofálni, túlkombinálni, stb. Ugyanakkor még a legbékésebb férfit is kihozza a sodrából, ha ezt naponta százszor megkérdezik tőle. A férfiak úgy gondolják, ha együtt élnek valakivel, vagy virágot visznek a randira, és foglalkoznak párjukkal, akkor az elég egyértelmű jele szerelmüknek.

2. kérdés: ‘Mennyire szeretsz?

Válasz: ‘Nagyon!’

Míg a reklámokban az ilyen SMS mosolyt csal a férfiak arcára, addig a való életben szinte biztosan csak felbosszantja őket. Sőt, minél gyakrabban bombázzuk ilyesmivel, annál idegesítőbbé válunk.

3. kérdés: ‘Szerinted híztam?

Válasz: ‘Édesem, csodálatos vagy, mint mindig.

Teljesen egyértelmű, hogy a párunk észreveszi, ha felszedtünk egy kicsit, de senkinek nem esik jól, ha a szerelme kritizálja őt. Gondoljunk bele, hogy mi sem szívesen tennénk ezt. Ráadásul a férfiak tudják magukról, hogy ők sem tökéletesek. Tehát ezt a kérdést a legjobb, ha elfelejtjük.

szex, szerelem

4. kérdés: ‘Tetszik az új frizurám (szoknyám, blúzom, sminkem stb.)?

Válasz: ‘Most komolyan: nagyon.

Valójában elég ritka, hogy egy férfi magától észrevegyen ilyen dolgokat. Így ezzel a kérdéssel egyenesen megkönnyítjük párunk életét.

5. kérdés: ‘Jó volt?’

Válasz: ‘Nagyon!’

Ez a kérdés legtöbbször szeretkezés után hangzik el, és bármilyen meglepő 50-50 %-ban teszik fel férfiak és nők. Egyfelől ez a kérdés azt jelenti, hogy nemcsak saját magunkkal vagyunk elfoglalva, hanem partnerünk kielégülése is fontos, de nem árt észben tartani, hogy másfelől vannak pasik, akiket kifejezetten idegesít, ha a szexi légyott után azonnal azt firtatjuk, hogy milyenek voltunk az ágyban.

6. kérdés: ‘Mire gondolsz?

Válasz: ‘Tulajdonképpen semmire.’

Erre a kérdésre valószínűleg a nagy többség azt szeretné hallani, hogy ‘drágám, azon gondolkodtam, milyen szerencsés fickó vagyok, hogy vagy nekem!’. Most komolyan! Ha a párunk a hét minden napján és a nap 24 órájában ránk gondolna, nemcsak a munkahelyéről rúgnák ki, de valószínűleg diliházba is zárnák.

7. kérdés: ‘Megcsaltál?’

Válasz: ‘Hogy juthat eszedbe ilyen butaság? Természetesen nem!’

Valójában ezt teljesen másként is lehet. A statisztikák szerint ugyanis a férfiak 62%-a legalább egyszer félrelép. Ha komoly választ szeretnénk kapni, pontosan készüljünk fel arra, mit teszünk, ha borul a bili.

szex, szerelem

8. kérdés: ‘Hány barátnőd volt előttem?

Válasz: ‘Igazi szerelmem csak egy: te!’

Valójában lehetett 10, 20, vagy éppen 50. Természetesen jó, ha tudunk dolgokat párunk múltjáról, de részletekbe jobb nem belemenni, főleg nem a szexuális életet érintő fejezetekbe. Elvégre most veled van, minek egy másikra emlékeztetni?

9. kérdés: ‘Emlékszel az első randinkra?’

Válasz: ‘Természetesen, kicsim. Az volt életem egyik legszebb napja!’

A férfiak alap beállítottsága miatt nehezebben jegyeznek meg számokat, neveket, dátumokat. Így ne is próbáljuk számon kérni rajtuk a találkozás helyét, idejét, időjárását és így tovább. Ugyanakkor emiatt ne is haragudjunk rá, inkább vegyünk neki egy szép naptárat, és piros filccel jelöljük be a nevezetes dátumokat. Biztosan hálás lesz érte.

10. kérdés: ‘Hol és kivel voltál az este?’ vagy ‘Mikor jössz este haza?’

Válasz: ‘Ma késő estig dolgoztam.‘ vagy ‘Pontban este 8-kor.’

Igen fárasztó folyamatosan ezekre a kérdésekre válaszolgatni, hiszen mindannyian szabad emberek vagyunk. Nem éri meg párunkat rendszeresen elszámoltatni minden pillanatáról, mert ezzel csak azt az érzést erősítjük, hogy cseppet sem bízunk benne. Ne felejtsük el a bizalmatlanság a szerelem ellensége.

vid4u.init(480,360,’9msjlKYrMD’,null,3);

Forrás: