Találkozzunk a Könyvfesztiválon!

Idén 19. alkalommal rendezik meg a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált, az utóbbi évekhez hasonlóan ezúttal is a Millenárison.

Hasonlóan a tavalyi évhez, amikor Magyarország uniós elnökségének alkalmából a 27 tagország neves alkotóit láttuk vendégül a rendezvényen, idén sem egy ország, hanem egy kulturális régió mutatkozik be díszvendégként. A skandináv országok, Dánia, Izland, Norvégia és Svédország, valamint a hozzájuk csatlakozó Finnország irodalmát ismerhetjük meg Északi Országok csoportnéven.

2012

A skandinávok és a finnek meghívása a tavalyi évhez hasonló kultúrdiplomáciai gesztus, ugyanis 2012 első félévben az északi országok közös bemutatkozását szervező Dánia az Unió soros elnöke. Az északi országok irodalmi vendégszereplésének léptéke, sokszínűsége a tavalyi uniós bemutatkozással vetekszik, hiszen több, mint húsz neves skandináv és finn alkotó jön Budapestre, s mindegyikőjüket legalább egy friss magyar nyelvű kötete várja. Olyan neves írókkal találkozhatnak a magyar olvasók, mint a svéd Håkan Nesser, Torgny Lindgren, a norvég Jostein Gaarder, Tina Åmodt, a dán Janne Teller, a finn Leena Lehtolainen és még sokan mások.

100 ajándék belépő, ingyenes kiszállítás és minden második könyv féláron

Mi így ünnepeljük a 19. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált!

Európa irodalmának és sokszínű kultúrájának a támogatójaként a Shopline is részt vesz a fesztiválon, méghozzá nem is akármilyen meglepetésekkel!

könyv

Ha standunknál bármilyen toplistás könyvet vásárol, a másodikat 50% kedvezménnyel szerezheti be. Ha a fesztivál színhelyén bármit is rendel elektronikusan tőlünk, ingyenesen szállítjuk ki most otthonába.

S hogy megkönnyítsük a vásárlást, Facebook-játékunkban most 100 darab ajándék belépőjegyet sorsolunk ki a játékosok között az április 19. és 22. között megrendezésre kerülő Könyvfesztiválra.

A játék részleteiért keresse fel Facebook oldalunkat!

Szeretettel várjuk Önt is a B épület mellett felállított standunknál!

Forrás: