Minőségi szendvics, megfizethető áron!

A Páholy szendvics nem csak az egészséges táplálkozásról híres. Fő céljának tartja, hogy az egészség mellett a minőség is fontos.

Életünk során közel 80.000 alkalommal eszünk, ami évente 600 kg ételt jelent. Ma már tudományosan bizonyított, hogy az elfogyasztott táplálék milyensége és összetétele alapvetően meghatározza életünk minőségét. Ebben segít a Páholy szendvics.

A cég kizárólag minősített beszállító partnerrel dolgozik, illetve a szállításkor zárt hűtőláncot használnak, amely a folyamatosan fejlesztett HACCP vendéglátó-ipari minőségbiztosítási rendszer, amely szabályozza a beszállítási  – tárolási – feldolgozási – és az értékesített termékek nyomon követési folyamatát.

Páholyszendvics

A fenti élelmiszerbiztonsági rendszert a folyamatosan fejlesztett informatikai hátterükkel támogatják. Fontosnak tartják a fenntartható fejlődést és a környezetvédelmet. Ennek érdekében a belső folyamatokat – értékesítés, raktározás, feldolgozás/gyártás, vállalatirányítás – a hagyományos papíralapú rendszerekről egyre nagyobb mértékben az elektronikus platformokra helyezik át, ezáltal papírfelhasználást nagymértékben csökkentették.

A Páholy szendvics két területen van jelen. A rendezvény ellátás területén. Budapest és Pest megyében, de igény szerint országosan is szállítanak. Évtizedes minőségi munkájuknak köszönhetően, a piaci igényeknek megfelelve nemzetközi kávézó hálózatok szendvics és friss élelmiszer kategória beszállítói lehetőségét nyerték el.

Bővebben: páholyszendvics.hu

Forrás: