Egészségből fakadó szépség a természet erejével

Exkluzív, magyar fejlesztésű luxustermékeket köszönthetünk a biokozmetikumok piacán, amelyekkel az egészség, a harmónia és a természetesség megszállottjai előtt egészen új dimenziók nyílnak meg az arcápolás terén.

Több éves kutatómunka eredményeképpen magyar szakemberek olyan prémium minőségű biokozmetikumokat fejlesztettek ki, melyek nem pusztán az egyes felszíni bőrpanaszokat kezelik: a bőr belső harmóniájának megteremtésével teszik ragyogóbbá és élettelibbé az arcbőrt. A kozmetikumok mindegyike megfelel a bio minősítés szigorú feltételeinek. A mezőgazdasági összetevők több mint 95 százaléka ellenőrzött biotermelésből származó növényi alapanyag, amelyek útja a termőterülettől a késztermékig nyomon követhető.

bor6

Az organikus hatóanyagok helyreállítják a bőrt kívülről óvó természetes lipid réteg egyensúlyát, optimalizálják a keringést. Hidratálják és táplálják az arcbőrt, ezzel aktiválják a bőr saját önmegújító folyamatait, így teszik rugalmasabbá és ellenállóbbá a káros környezeti hatásokkal szemben. Az összetevők hatékonyságát az egyedülálló kezelések erősítik tovább, melyek titka a személyre szabottság. A kezelések során négyféle bio illóolaj-keveréket használnak, melyek a négy elem – a tűz, a víz, a levegő és a föld – jellemző tulajdonságaihoz illeszkedő esszenciák, a különböző jegyben születettek számára leginkább hatásos összetevőkből válogatva.

A hatást fokozza a különleges energizált víz, melynek erejét a féldrágakövek adják. Az ásványok rezgése speciális állapotváltozást eredményez a szervezetet felépítő vízmolekulákban, fokozva a vitalitást, segítve a rekreációt. „Már évekkel ezelőtt megálmodtuk azokat a prémium minőségű biokozmetikumokat és a hozzájuk tartozó, egyedülálló kozmetikai kezeléseket, amelyek a fejlesztők szakértelmének és odaadó munkájának köszönhetően végre megszülethettek” – mondta el Torhosi Tünde mesterkozmetikus.

Forrás: