Borfelöltő régi kardigánból

Utolsó percben hívtak vendégségbe? Semmi gond! Ha egyedi és ötletes ajándékot akarsz vinni, akkor szükséged lesz egy üveg borra és a régi kardigánodra.

Vagy a pulóveredre. Üveg bontatlan bor mindenkinél akad a háztartásban, de ajándéktasak nem feltétlenül. Ha van olyan kardigánod, amely évek óta elfeledve hever a szekrényed alján, akkor pont itt az ideje, hogy új küldetésbe küldd. Szükséged lesz egy jól vágó ollóra, selyemszalagra és persze egy pulóverre vagy kardigánra.

Vágd le a ruha ujját és a vágás nyomát dolgozd el vagyis tűvel, cérnával varrd meg. Ez azért kell, hogy ne bomoljon le, amíg a vendégségbe érsz. Ráérősebbek hímezhetnek is a borgúnyára ellentétes színű fonallal. Akár a házigazda monogramja is felkerülhet a nem mindennapi ajándéktasakra. Húzd rá a borra a kardigán-felöltőt, és kösd át egy széles selyemszalaggal. Készen is van az ajándék nem mindennapi köntösben.

borkiöntő

És hogy mit kezdj a szétvágott pulóverrel? Semmiképpen ne dobd ki! Vágj belőle négyzet alakokat, majd tömd meg őket illatos potpurrival és varrd össze. Illatzsákokat kapsz, amelyeket a ruháid közé téve árasztják magukból a finom illatot.

Nem mellesleg pedig kiváló ajándék lehet a következő last minute vendégségben. A régi pulóverek újrahasznosításán fellelkesülve a bútoraid, kiegészítőid is kötött designt kaphatnak. A konyhai ülőke, az ásványvizes palack, az esernyőtartó sem maradhat ki a sorból. Neked is van régi pulóvered?

vid4u.init(480,360,’9msjlKYrMD’,null,3);

Forrás: