Az 5 legdrágább sztárotthon

Ha sztár vagy, tiéd a hírnév, a szerencse, a csillogás, és persze rengeteg pénz. Ez azt jelenti, hogy mindenből a legjobbat veheted,  legyen az ékszer, ruha, autó, vagy ház. Mindannyian tudjuk, hogy a legtöbb hírességnek az számít, hogy az övé legyen nagyobb, drágább, és csillogóbb mint a többieké. Megmutatjuk a legpazarabb és legborsosabb áru otthonokat.

Ozzy Osbourne

Az 1970-es évek rocksztárjának mai napig jól fut a szekere. Bizonyítja ezt az is, hogy a számtalan ingatlanja közül a képen látható 29 millió dollárt ér. Gondoljunk bele, forintban kifejezve közel 8 milliárd! Forint. Ben Stiller amerikai színész talán azt kérdezné a kép láttán, hogy “Miért ilyen drága? Miből van? Pandabőrből?” Hát nem. Ez csupán egy luxusotthon. Nyilván gyémánt berakásos fajanszokkal…

0629ozzyEXT2

Will Smith

Will és családja ebben a komlexumban él. Az ingatlan 20 millió dollárt kóstál, ami manapság igen ritka, mert a legtöbb sztár igyekszik megszabadulni hatalmas birtokától, hogy némi megtakarítással szerényebbe költözhessen. Willék nem szándékoznak lakóhelyet változtatni, így az ingatlanjuk az amerikai piacon előkelő helyet kapott a legdrágább sztárotthonok listáján.

smith24n-3-web

Arnold Schwarzenegger

A terminátor és politikus szép kis summát halmozott fel munkássága során, amiről méregdrága birtoka is tanúskodik. Gyönyörű otthonának telkén még lovarda is található.

11917chp_arnie012

Hugh Hefner

A nyuszis ikon háza a leghíresebb a világon. Rengeteg filmben szerepelt a barlangos medence rendszere, kertjei, és minden erotikus kellékkel felszerelt szobái. A birtoka mára már egyet jelent az élet élvezetével és a vad partikkal. Aki megvenné- ha majd egyszer eladó lesz, bár Hefner tervezi, hogy 120 évig él-  elképzelhetetlenül magas összeget kell fizessen érte, majd később a fenntartásáért szintén millió dollárokat havonta.

playmansion-640x444

Oprah Winfrey

Mindenki tudja, hogy Oprah Winfrey a leggazdagabb nő a bolygón, ezért senki sem csodálkozik, hogy az otthona is fényűző és méregdrága. amolyan show-királynőhöz illő.

Oprah-Winfrey

Forrás: https://napidoktor.hu/