Angelina Jolie és Brad Pitt ünnepi nyaralása

A kétszintes nyaralóban nyolc fős személyzet szolgálta ki Brad Pitt családját az ünnepekkor. Csinos kis összeget emésztett fel a thaiföldi nyaralásuk.

Brad Pitt és családja nem véletlenül döntött úgy, hogy az ünnepek idejére Thaiföldre utazik. Úgy ahogy vannak hat gyermekükkel, az immáron 14 éves Madoxszal. a 12 éves Paxszal, a 10 éves Zaharával, a 9 éves Shiloh-val, és 7 éves ikrekkel Knoxszal és Vivienne-nel. Az ok, amiért a család ezt a lélegzetelállító tájat választotta, nem más, mint Angelina Jolie munkája. A színész rendező anyuka eddigi filmjeit is Ázsiában forgatta, nem lesz ez másképp a soron következővel sem. Szóval egy kicsit helyszínkeresésnek is nevezhető a Brangelina család idei téli nyaralása.

brad_pitt_angelina_jolie

Pitt és Jolie Phuketten, Amanpuriban talált maguknak egy kétszintes, 10 hálószobás luxus házat, amelyhez saját edzőterem , minipagodákkal körbevett uszoda, és nyolcfős személyzet tartozik. Így aztán mindenkire jutott egy saját inas, aki csak az ő kívánságát leste.

Míg karácsonykor Brad és Jolie Vietnamban vásárolgatott, ahol egyébként felkeresték örökbefogadott fiúk, Pax szülőfaluját, az ajándékokat már a thaiföldi házban osztották szét 25-e hajnalán. S hogy mibe került az újévig tartó kiruccanás? Nos, napi 18 ezer dollárba, azaz 5,1 millió forintnak megfelelő összegbe.

Forrás: Hirado