A legdrágább sztárotthonok

A hírességek nem csak olyanok, mint mi, mert amikor az otthonuk megvásárlásáról van szó, nos akkor fényévekre vannak tőlünk az Univerzumban.

Azt, hogy hatalmas mennyiségű pénzt költenek minden évben, nem meglepő, hisz az életszínvonaluk, munkájuk ezt kívánja. Ezért a hollywoodi sztárok és a média mogulok őrült összegeket költenek hihetetlenül fényűző otthonaikra is. Milyen otthon lehet az, aminek az ára  32 millió dollár, és milyen házat kapni mondjuk 85 millió dollárért?

Oprah Winfrey owns this extravagant 42 acre estate located in the Santa Barbara area

Oprah háza 50 milliót ér és 2011-ben vásárolta. Azt mondják, hogy a  Playboy Mansion Holmby Hills,

Aerial view of the Playboy Mansion

ahol Hugh Hefner és nyuszijai laknak,  szintén 50 millió  dollárt ér, de nem ez a legdrágább ingatlan a környéken. Míg Petra Ecclestone leszurkolt hűvös 85 millió dollárt a házikójáért, a híres Spelling Mansion-ért  néhány évvel ezelőtt, a nővére Tamara nemrég egy hozzá  közeli ingatlant vásárolt közel 100 millióért.

1997 The Building Of Bill Gates Home

Bill Gates otthona alig drágább Oprah-énál a maga 55 millió dollárjával, sőt már réginek is bizonyul, hisz 1997-ben vásárolta.

Aerial views of Tiger Woods Jupiter Island Estate

Floridában, Tiger Woods a büszke tulajdonosa egy 60 millió dolláros ingatlannak, míg a legendás rocker, Rod Stewart  egy szerényebb értékű Palm Beach-i kastélyban él, melynek piaci ára cirka 12.5 millió dollár.

Jennifer Aniston 'buys $21million home' - complete with its own vineyard

Jennifer Aniston nemrég vásárolt egy hencegőkhöz illő otthont, 25 millió dollárért, hogy ő is örökkön-örökké élhessen boldogan szerelmével Justin Theroux-al.

Forrás: https://napidoktor.hu/