8 tipp, hogy tökéletes legyen a nyaralás

Azt szeretnénk, hogy az idei nyaralás a legszebb emlékek közé tartozzon, amelyre még sok-sok év múlva is öröm visszaemlékezni? Tippjeink segítségével nem lesz nehéz megvalósítani!

Tervezzünk időben

Ne hagyjuk az utolsó pillanatra a szállásfoglalást, mert könnyen lehet, hogy a vágyott helyszínen nem kapunk szállást vagy csak a maradékból válogathatunk. Az előfoglalásnak megvan az az előnye is, hogy sokkal olcsóbban juthatunk hozzá a szállodai szobához!

Gyűjtsünk információkat

Érdemes utána olvasni az interneten, hogy milyen szolgáltatásokat, kikapcsolódási lehetőségeket nyújt a szállás és a környék, így nem fordulhat elő, hogy az elutazás előtt vesszük csak észre, mi mindent kihagytunk!

Készítsünk listákat

Nemcsak arról, hogy milyen nevezetességeket akarunk meglátogatni és mit szeretnénk kipróbálni, hanem arról is, mit kell feltétlenül magunkkal vinnünk!

Ellenőrizzük le a papírjainkat

Nehogy közvetlenül az utazás előtt derüljön ki, hogy lejárt az útlevelünk, személyink vagy jogosítványunk – vagy valamelyik családtagunké.

Készítsük fel a bőrünket

Érdemes előre napozni, hogy a tűző napon ne égjen le a bőrünk. Szerezzünk be vízálló fényvédőt!

Kapcsoljunk ki

Szó szerint: kapcsoljuk ki a telefonokat vagy legalább ne nyissuk meg az e-maileket – egyezzünk meg abban, hogy minden nap pár órára „offline” üzemmódben leszünk. A tűző napon való internetezés amúgy is nagymértékben rontja a látást, arról nem is beszélve, hogy megakadályozza a zavartalan pihenést, kikapcsolódást!

Fordítsunk időt sajátmagunkra

Ki mondta, hogy napi 24 órában együtt kell mozogni? Mindenkinek jót tesz egy kis énidő, amikor azt csinál, amit a legjobban szeret. Egy pihentető aromamasszázs, egy séta a természetben, kis szundikálás ebéd után vagy egy zenés aqua tréning – és kisimultan, feltöltődve jöhetnek megint a közös programok!

Próbáljuk ki az all inclusive ellátást

Minden családtag azt eheti, amit szeret és akkor, amikor csak eszébe jut, ráadásul úgy, hogy egyetlen percet sem kell az ételek beszerzésére, elkészítésére vagy a megfelelő étterem felkutatására fordítani. Az élmény utolérhetetlen! További ötletek a tökéletes nyaraláshoz a Danubius Hotels weboldalán található!

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.