A fényszögek állása november 20-án

Hold kvadrát Uránusz (akadály, kényszer)
Függetlenségvágyunk rossz reakciókra késztethet, és könnyen megbánthatunk olyanokat is, akiket nem szeretnénk. Ha nem vigyázunk, a pillanatnyi hangulatunk olyan meggondolatlan szakításokhoz vezethet, amit nagyon gyorsan megbánunk. Lelki izgalmunk hisztériás kitöréseket és sírás rohamot hozhat.

Hold szextil Neptunusz (harmonikus együttműködés)
Fantáziánk remekül működik a mai napon, bár könnyen elhihetjük, hogy a legvadabb elképzeléseink is valóra válhatnak. Könnyen átvesszük mások hangulatát, tehát igyekezzünk jó kedélyű emberek társaságát keresni, mert ellenkező esetben magunk is elszomorodhatunk. Figyeljük meg álmainkat, mert fontos üzenetet közvetíthetnek számunkra. A mai napon különösen fontos, hogy nyugalmas alvást biztosítsuk, s jó hatással alkalmazhatjuk a jó alvást elősegítő módszereket.

Vénusz kvadrát Mars (akadály, kényszer)
Szexuális étvágyunk ma fokozódik, de vigyázzunk arra, hogy ne kapkodjunk el semmit. A frissen induló kapcsolatoknál fennáll, a veszélye annak, hogy kizárólag testi vonzalomra épül, ami később kellemetlen meglepetéseket és ellenszenvet is okozhat. Egészségügyi szempontból, mindannyian fogékonyabbak vagyunk a torok, és a vese, gyulladásos megbetegedéseire.

Hold együtt áll Plútó
Érzelmeink ma elemi erővel törnek fel, és heves szenvedélyünk könnyen torkollhat féltékenységbe is. Amennyire lehet, kontroláljuk ezeket az érzelmi kitöréseket, de ez a bolygó kapcsolat azt is jelzi, hogy lelkierőnk hatalmas, a nehézségek elviselésére is. Érdemes átgondolni, érzelmeinket, és kianalizálni a mélységeit.   

Hold kvadrát Szaturnusz (akadály kényszer)
Ezekben az órákban hajlamosabbak vagyunk a búskomorságra, a depressziós hangulatra. Nem szívesen beszélünk érzelmeinkről, rejtegetjük ami a szívünket nyomja. A számításainkban könnyen tévesztünk, így érdemes mindent többször is ellenőrizni.

Forrás: