Ma mibe szeretünk bele? – A legtutibb 2017-es nyári otthontrendek!

A nyár közeledtével nemcsak az idő melegszik fel, a szezonra vonatkozó trendek is egyre közelebb kerülnek hozzánk!

Lássuk, mi minden inspirálhat minket idén – a 2017-es nyári otthontrendek közül még a kevert minta sem hiányzik.

Annak, aki évente újít valamit szívesen otthonában, akár csak feldobná kicsit a dekorációt, vagy éppenséggel most tervezi átalakítani egy-egy helyiségét, nagyszerű ötleteket kínálnak a 2017-es nyári trendek.

Lássuk, mi mindennel egészíthetjük ki lakásunkat, házunkat, milyen minták, felületek lesznek divatosak a szezonban.

1. Természetes fa árnyalatok: a természetes fa különleges tónusai lassan átveszik a sima fabútorok és kiegészítők helyét, s érdekes, karcsúsított megjelenésükkel meglehetősen üdítő hatást érnek el.

A technika bemutatja, mikre képes a fa, olyan drámai újdonságok formájában, mint a 2017-es nyári otthontrend-tárgyak, például az alul ívelt asztal.

2.Növényi minták: az 1950-es évekre emlékeztetnek a falakon felbukkanó, trópusi növény minták, enyhe Paul Gauguin-festmény hatással, a 2017-es nyári otthontrendeknek megfelelően.

3.Árnyjáték: meglepő újdonsággal szolgálnak a hipnotikusan realisztikus, digitális lenyomatok a falakon – a könnyűtől a sötétebbekig, stilizált formákkal s olyan hatással, akár egy árnyjáték. A 2017-es nyári otthon trendek anyaggyűjteményeit érdemes végignézegetni!

4.Elbűvölő anyagok: ebben a szezonban az élénk színek és a minták győzedelmeskednek, kellemes texturákat alkotva, puha, csillogó jellegben. A halvány tónusok csak tovább finomítják a különleges megjelenést.

5.Álomszerű hullámok: a gyönyörű, rattan felületek hullámai a bútorokon barátságos, meghitt hangulatot teremtenek. A stílusos lounge szék elegáns s egyben rusztikus, mely a finom, rattan mintázatot letisztultsággal kombinálja – a divatos 2017-es nyári otthontrendet porszerű, puha, halvány árnyalat egészíti ki.

6. Minden mindennel: a minták kapcsán már említettük, hogy a mintakeverés is jellemző idén. Megjelenik a dizájn „vad oldala”. A leopárd minta a patchworkkel, csillagmintákkal, csíkokkal és metálszínű árnyalatokkal – azaz, minden mehet egymással!

7.Farmer kék: a szinte tapintható anyagú szőttesek, élő nyomatok és falborítások indigókékben megkönnyítik a dolgunkat, ha a 2017-es nyári otthon trendeknek megfelelően relaxáló, mégis „telt” hangulatot szeretnénk elérni.

8.Metál csillogású felületek: az elmúlt években népszerű irányzatot képviselnek, ám most újabb, textúra variációk kerülnek az érdeklődés középpontjába.

9.Szerethető színek: a puha, áttetsző, leheletfinom árnyalatok és minták kombinációja olyan hatást kelt, mintha állandóan egy kellemes, kora reggeli fény derengene a szobában.

10.Rózsaszín és menta: a finom árnyalatokat képviseli ez a színpárosítás is a 2017-es nyári otthontrendekben. A rózsaszín nyugtató zölddel társítva friss hatást kelt, melyet a papírtól kezdve a kerámián át az üvegig bármin bátran használhatunk.

11.Átlátszó anyagok: a székeket is díszíthetik ezek a pompás drapériák, finom mintázattal, áttetsző mivoltukban. Fényes terekben tökéletesek, de a sötétebb enteriőrbe is könnyedén csempésznek világosabb hatást.

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php